Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Belekezdjek egy halotestin...

Belekezdjek egy halotestin vagy anapol 50be?

Figyelt kérdés
15éves vagyok,fél éve edzek,és gondolkodom valamelyiken ismerősőm ezt szedi és nagyon nő tőle.
2012. ápr. 26. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Volt egyszer egy lány, aki edzéstervért fordult hozzám. Amikor az elképzeléseiről kérdeztem, közölte, hogy olyan Bódi Szilvi alakot szeretne. Még pár email elküldése után egy rakás XD mellett közölte, hogy á, inkább hagyjuk, most még sincs hozzá kitartása.

Rá emlékeztetsz.

2012. ápr. 26. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:

minden csak elhatározás kérdése?mi?

Nőlj fel... Nem a filmekben élünk amit Amerika belenevelt a mostani tizenévesek fejébe.

Coleman testéhez hasonlót akarsz? Az emberek 0,01%-ának van olyan genetikája amivel ilyen testet tud felépíteni. És ennek a 0,01-nek is csak 0,00001 része testépítő. A többi nem is tud róla, hogy ő ilyen jól tudna fejlődni.

( A számok csak példa értékűek voltak, nem pontosak)

Másrészt évente 3-4 millió forintod elmenne, + tönkretennéd a testedet, hiszen még fejlődsz, és mellette szteroidoznál.

Lehet, hogy elkezdenél nőni a szteroidokkal és nagydarab lennél, de olyan mint Coleman, sohasem.

Mellesleg a 2 fennt említett naturál testépítő szerinted túl kicsi? Amikor tömeget növelnek 20kg-val nehezebbek és "pufi"-k.Bár így is nagyobbak nálad, az tutkó.

2012. ápr. 26. 21:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Így van.
2012. ápr. 26. 21:37
 24/27 A kérdező kommentje:
szépis lenne ha egy versenyszerű testépítőnél nagyobb lennék 15éves koromban nem?én nem értem ezt a coleman meg genetika,te honnan tudhatod hogy jo -e a genetikád?mi számít annak egyáltalén?
2012. ápr. 26. 22:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Például Coleman-é.
2012. ápr. 27. 02:29
 26/27 anonim ***** válasza:

Az a jó genetika, mikor már alapból van egy izmos és arányos testfelépítésed, ami kox nélkül is meglehetősen gyors növekedéssel reagál az edzésekre. Ezt lehet koxal megyorsítani, kitolni a határokat.

De tekintsünk el a genetikától, mivel ott a másik nagy tényező a rengeteg lóvé. Enélkül nem fogsz tudni komoly koxolásba fogni, a jó és hatékony cuccok nem olcsók.

2012. ápr. 27. 05:54
 27/27 thewhiteman ***** válasza:

és a csirkemell se 2forint/kiló

mondjuk vajaskenyér is működik, csak a kox kell hozzá!

2012. ápr. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!