Lányok és a thai box? Érdekelne nagyon de nemtudom hogy belekezdjek-e.
Önmagadban nem tudsz minden technikát elsajátítani, így muszály párban gyakorolni. Ha egyedül vagy lány, akkor nagy valószínűséggel fiúval fogsz gyakorolni.
Szerintem gondold át pontosan mit is akarsz. Mi vonz a harcművészetekben? Van több fajta is, lehet más jobban illene hozzád. Nem lebeszélni akarlak a Thai B-ról, mert ha az a szimpatikus, menj arra....
1.válaszolo:
Mindig is fiúsabb lány voltam, de sose jártam semmiféle különsportra és ezért szeretném most kiprobálni. Itt a környéken van: box de oda sem járnak lányok viszont ott elég sok a rézbörü.. karatén rengetegen vannak iszonyat kis helyen és ott az időpontok nekem nem lennének jók, és van a thai box ami a leginkább tetszik a 3 közül de oda is csak fiúk járnak. Tudom hogy kemény sport, tudom hogyha elkezdem akkor nemúszom meg anélkül hogy néhanapján kékzöld ne lennék de akkoris ugyérzem hogy inkább egy ilyen sportot kezdenék el mint vmi csapatjátékoslabdás izét (lsd. foci,kosár,kézi)
00:05
nemigen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!