Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lányok és a thai box? Érdekeln...

Lányok és a thai box? Érdekelne nagyon de nemtudom hogy belekezdjek-e.

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, egy ideje nagyon elkezdett érdekelni a thai box meg különféle harcmüvészetek, de a legközelebbi thai box terembe (amit ismerek) csak fiuk járnak. Edzéseken hogy van ez? Lányokat is raknak párba fiukkal? Egyedül lenni mint lány hááát ... tartok töle kicsit :D
2010. máj. 21. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Önmagadban nem tudsz minden technikát elsajátítani, így muszály párban gyakorolni. Ha egyedül vagy lány, akkor nagy valószínűséggel fiúval fogsz gyakorolni.

Szerintem gondold át pontosan mit is akarsz. Mi vonz a harcművészetekben? Van több fajta is, lehet más jobban illene hozzád. Nem lebeszélni akarlak a Thai B-ról, mert ha az a szimpatikus, menj arra....

2010. máj. 21. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Amikor jártam időnként párba kellett állnom az edző feleségével.Küzdelemnél simán betörte az orrom.:)Oda rajta kívűl járt még pár lány.Szerintem nyugodtan mehetsz,párba meg állj fiatal sovány fiúval.
2010. máj. 21. 23:57
 3/10 anonim válasza:
Te nem Bárdos 9.d-s vagy?
2010. máj. 22. 00:05
 4/10 A kérdező kommentje:

1.válaszolo:

Mindig is fiúsabb lány voltam, de sose jártam semmiféle különsportra és ezért szeretném most kiprobálni. Itt a környéken van: box de oda sem járnak lányok viszont ott elég sok a rézbörü.. karatén rengetegen vannak iszonyat kis helyen és ott az időpontok nekem nem lennének jók, és van a thai box ami a leginkább tetszik a 3 közül de oda is csak fiúk járnak. Tudom hogy kemény sport, tudom hogyha elkezdem akkor nemúszom meg anélkül hogy néhanapján kékzöld ne lennék de akkoris ugyérzem hogy inkább egy ilyen sportot kezdenék el mint vmi csapatjátékoslabdás izét (lsd. foci,kosár,kézi)

2010. máj. 22. 00:09
 5/10 A kérdező kommentje:

00:05

nemigen :D

2010. máj. 22. 00:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Szerintem legbelül már eldöntötted. A cél előtt viszont állandóan jönnek a félelmek, az elbizonytalanodás. Vágj bele bátran, közben fogod tudni eldönteni, hogy megfelelő-e neked maga a Thai Box. Sok sikert és kitartást hozzá!
2010. máj. 22. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Előző.

Még ezt ajánlom figyelmedbe:

[link]

Itt többféle stílus leírását olvashatod!

2010. máj. 22. 23:19
 8/10 anonim válasza:
Én lassan 1éve karatézok és rohadtjó de néha fáj... De nagyon tetszik.sztem belevághatsz!:-D15/L
2010. máj. 23. 09:22
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönömszépen mindenkinek :)
2010. máj. 23. 13:58
 10/10 clint ***** válasza:
Csak akkor menj ha nem zavar, hogy eldeformálódik az arccsontod majd, és a sipcsontod sem lesz szép, a combod szintén kék zöld lesz... álatlában emiatt nem járnak csajok... Én több éve űzöm és énse láttam még csajt itt egész egyszerüen nem nekik való, amugy mindig kötelező párban küzdeni, és mindenképp fiuval lennél ha nincs csaj, a másik, a combrugások iszonyatosan fájnak és ahhoz sok idő kell hozzászokni. A kickboxot javaslom inkább.
2010. máj. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!