Belekezdjek egy halotestin vagy anapol 50be?
Figyelt kérdés
15éves vagyok,fél éve edzek,és gondolkodom valamelyiken ismerősőm ezt szedi és nagyon nő tőle.2012. ápr. 26. 20:42
11/27 anonim válasza:
Elég sokat. Nézd meg Illés Norbit és Lénárd Lajost a neten. Ők naturálok.
12/27 anonim válasza:
nincs évhez kötve, és genetikafügg. a koxxal tudod mi a baj?ha azért használod, hogy hobbista legyél, és nagy, tehát NEM versenyző, akkor megkerüli a munkát. te gyorsan akarsz izmos lenni, ergo nem akarsz érte megdolgozni. ha meg így állsz hozzá, inkább sakkozz, és shoppingolj kislányom. mert az vagy. egy igazi srác nem ijedne meg a melótól. remélem érted mit akarok mondani. és ezt add át a bratyónak is.
13/27 A kérdező kommentje:
bátyám 12éve gyúr: D
2012. ápr. 26. 21:07
14/27 A kérdező kommentje:
nem épp egy kislány aki nem szereti a keménymunkát:D:D
2012. ápr. 26. 21:08
15/27 anonim válasza:
az tök mindegy. akar versenyezni vagy nem? bár amúgy nekem annyira mindegy, hogy ki mit csinál magával, hogy el se tudod képzelni :)
16/27 A kérdező kommentje:
ez a két pali nem néz ki jól.túl kicsik,én vaalmi coleman féle testet akarok
2012. ápr. 26. 21:12
17/27 anonim válasza:
Olyan koxal sem leszel, ahhoz kell genetika és növi is, az meg nem olcsó.
18/27 anonim válasza:
Figyelj ezek az emberek több tíz évet edzettek ezért a testért és nem kevés szteroiddal , valamint a legjobb tápkiegekkel és a legjobb étrenddel is több tíz évükbe került.
19/27 A kérdező kommentje:
de mérne lehetnék olyan nem értem,jó nem tervezem de minden csak elhatározás kérdése
2012. ápr. 26. 21:19
20/27 anonim válasza:
Genetika és évi pár millió forint kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!