Ráálltam a futópadra lépésszámlálóval. Melyiknek hihetek jobban?
Figyelt kérdés
Csak teszt céljából tempós 10 perc sétára a futópad 42 kcal-t írt a lépésszámláló 126 kcal-t . A többi adat- sebesség, idő, megtett táv - stimmelt nagyjából. A lépésszámláló kérte a súlyom életkorom magasságom, a futópad nem. pulzust nem néztem hozzá.2012. ápr. 25. 16:27
1/3 tetro válasza:
tempós séta nem lehet 126 kalória. az óránként 650 lenne, én a körül nagyon kemény futással szoktam lenni egy óra alatt. ráadásul a 10 perc séta valójában nem sokat ér. túl rövid az intervallum, és nem is a hasznos pulzus tartományban történik. ha reális kcal értéket akarsz kapni, akkor szerintem használj pulzusmérő pántot.
2/3 anonim válasza:
A lépésszámláló adata hihetőbb. A kalkulátorok valóban szoktak kérni különböző adatokat. Nem mindegy ugye, hogy egy 50 kilós lány vagy egy 100 kilós férfi gyalogol/fut.
3/3 anonim válasza:
Bocs, a futópad értéke a hihetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!