Mi a protein és a creatin? Melyiknek mi a hatása?
Figyelt kérdés
A haverom váltig állítja, h ezek DROGOK.Én tudom, h nem, de ő nem akarja felfogni, h ezek nem illegálisak.Azt állítja, h egészségtelenek meg minden szar.Szeretném megértetni vele, h hülyeséget beszél...meg a hatása engem is érdekel.2010. júl. 24. 08:18
1/5 anonim válasza:
azért mert szart se ért hozzá azért mondja hogy drog.A protein a fehérje angol elnevezése.Fehérje:Csirke hús,tej,sajt,turo...És persze vannak fehérje készítmények,ami táplálékkiegészítőként szolgál.Azért szednek a testépítők fehérjét tartalmazo készítményeket,mert az izom egy nagy része fehérjéből áll.A kreatin is egyfajta fehérje készítmény,de az se káros ,mert alapból benne van a szervezetedbe,ezt is sokan csak pluszként szedik hogy több legyen belőle.
3/5 clint válasza:
Ejjj nem megmondtam a haverodnak, hogy ne szívjon annyi kreatint!!!! Az aminosavakat meg ne szedje a diszkóba, mert túlpörög!!!!
Egyébként bírlak téged is kedves kérdező, hogy ennyire degeneráltnak kell lenni, hogy inkább itt teszel fel egy fogyatékos kérdést, minthogy a rohadt google-be beírnád, hogy "kreatin".
Amúgy a hatásáról annyit, hogy a proteinnek semmi.
Ettél már csirkemellet? Na mi volt a hatása???
Egyszerüen kell az izmoknak és kész.
A kreatin-ról meg, van akinél erő és egy kevés izom is feljön, van akinél csak erő, és van aki utálja mert a hasmenésen kívűl semmi nem jött rá.
Amúgy a marhahúsban is van kreatin, üzenem a haverodnak, sok marhahús is elég egy repüléshez.
4/5 anonim válasza:
bassz*meg mennyit szoktam drogozni:D
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.Remélem mostmár belemegy a fejébe...A haveromra ráférne az edzés, hívtam is edzeni, meg mondtam, h majd vehetünk proteint, ő meg mondta egy haverjának, aki engem úgy utál, mint a szart, és teletömte a fejét, h én drogozok, meg, h az milyen káros meg stb...de nem is ért hozzá meg alám is akart baszni, a haverom meg elhitte, mert neki mégúgy sincs fogalma...és kösz a válaszokat.
2010. júl. 24. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!