Segítség! Miért okoz bőrpírt a kreatin?
Másfél hete kezdtem el szedni kreatint. A Biotech Creator termékét. Az ajánlott adagolás: 2 kapszula éhgyomorra pihenőnapokon valamint 2 kapszula edzés előtt fél órával. Pár napja észrevettem hogy piros a homlokom a kreatin bevétele után, de el is múlt kb egy órán belül, ezért nem fordítottam rá különösebb figyelmet. A mai nap viszont (pihenőnap)reggel elmentem a bankba és irdatlanul el kezdett égi az arcom, orrom, homlokom és mentőt akartak hívni mert nagyon kipirosodtam. Ez kb 40 percig tartott, utána elmúlt az arcpirosság (az égető érzés valamivel hamarabb fejeződött be kb 20 percig tartott).
Rögtön be is mentem a helyi Biotech üzletbe, ahol azt mondták hogy az energiaszintem megnövekedett és utána rögtön testmozgást kell végeznem, különben az arcomon "csapódik ki" az energia. (?)
Nem igazán értem hogy most allergiás lennék rá, vagy higgyek az eladónak... Megerősítésre / tanácsokra / tapasztalatokra lenne szükségem olyanoktól, akinek a szervezete találkozott már Creatorral.
Amúgy fontos lehet: 21 éves, 195 cm magas, szálkás 85 kilós ffi vagyok.
Olvasd el a "megjegyzés" részt!
GreenTea
ÚÚÚÚÚr Isten! "különben az arcomon "csapódik ki" az energia."
Ordenáré f@szság! Általában a kreatin foszfát szokott allergiás reakciót kiváltani, de az a Creatorba pont nincs. Nem tudom mi okozhatja, de az biztos, hogy nem vagy egyedül vele. A szobatársam 6 kapszulánál pirosodott ki. Homlok, nyak, könyék és térdhajlat.
A Biotech-es eladót meg nyugodtan küld el a jó krva anyjába, ha ilyen baromságokat mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!