Nagy izmokat szeretnék de nem fejlődök? Nyár után -ra szeretnék azért valami izmos testet?
Helló! 15 éves vagyok ,60 kg 184 cm. Heti 3x-or kondizom az iskolában de nem fejlődök.
Nincs étrendem ,és nem szedek semmi féle kiegészítőt.
Aki tudna valami étrendet meg hogy mit szedjek ,és miből mennyit azt nagyot megköszönném ! :D Előre is köszönök minden választ !
Protein=fehérje, tehát amiket írtam (syngex, mutant whey myofusion) az fehérje. Legyen a syngex, ha választanom kell.:)
Tömegnövelőt is vehetsz, de anyagilag jobb ha te rakod össze, vagyis protein+dextróz edzés után.
A proteint így tudod tenni reggeli zabhoz is.
Figyu! Belinkeltem neked az első oldalon (4. hozzászólásban) az alapismereteket. Ha azt figyelmesen és értően elolvasod (gondolom nem tetted meg), akkor mindenben képbe kerülsz és ott le van írva, hogy miként kell étrendet összeállítani és még edzéstervek is vannak, egészen kezdő szinttől lebontva.
Leírtam, hogy milyen proteint vegyél és hol. Ezek után össze kellene tudnod rakni egy étrendet és egy kezdő edzéstervvel tudnál fejlődni.
Ha te mégsem bízol magadban, hogy mindent megértettél, akkor fizess meg egy edzőt én is azt tanácsolom.:)
Istenem.....
Tudod mit?
Először agyat növessz, aztán izmot.
Hogy lehet valaki ennyire retardált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!