Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy izmokat szeretnék de nem...

Nagy izmokat szeretnék de nem fejlődök? Nyár után -ra szeretnék azért valami izmos testet?

Figyelt kérdés

Helló! 15 éves vagyok ,60 kg 184 cm. Heti 3x-or kondizom az iskolában de nem fejlődök.

Nincs étrendem ,és nem szedek semmi féle kiegészítőt.

Aki tudna valami étrendet meg hogy mit szedjek ,és miből mennyit azt nagyot megköszönném ! :D Előre is köszönök minden választ !

2012. ápr. 17. 15:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Protein=fehérje, tehát amiket írtam (syngex, mutant whey myofusion) az fehérje. Legyen a syngex, ha választanom kell.:)

Tömegnövelőt is vehetsz, de anyagilag jobb ha te rakod össze, vagyis protein+dextróz edzés után.

A proteint így tudod tenni reggeli zabhoz is.

2012. ápr. 18. 19:19
 22/30 A kérdező kommentje:
Vagy inkább jobban megéri személyi edző 25 e havonta és heti 3-4 alkalom?
2012. ápr. 19. 14:50
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha neked megér ennyit a személyi edző, akkor fizesd meg, de ettől még az étrended külön pénzbe fog kerülni, így nem értem, hogy miért írod, hogy: vagy?
2012. ápr. 19. 14:53
 24/30 A kérdező kommentje:
Hát azért mert akkor ő ért hozzá hogy miket csináljak meg ad pl: fehérje turmixot meg ilyenek. És akkor nem is kell külön vennem.
2012. ápr. 19. 15:50
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, hogy csak ő ért hozzá és majd ad neked mindent, akkor fizesd meg.:)
2012. ápr. 19. 16:00
 26/30 A kérdező kommentje:
ő érte hozzá ,hogy miket csináljak**
2012. ápr. 19. 16:09
 27/30 A kérdező kommentje:
Vagy ezt nem lehet elrontani?;)
2012. ápr. 19. 16:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Figyu! Belinkeltem neked az első oldalon (4. hozzászólásban) az alapismereteket. Ha azt figyelmesen és értően elolvasod (gondolom nem tetted meg), akkor mindenben képbe kerülsz és ott le van írva, hogy miként kell étrendet összeállítani és még edzéstervek is vannak, egészen kezdő szinttől lebontva.

Leírtam, hogy milyen proteint vegyél és hol. Ezek után össze kellene tudnod rakni egy étrendet és egy kezdő edzéstervvel tudnál fejlődni.

Ha te mégsem bízol magadban, hogy mindent megértettél, akkor fizess meg egy edzőt én is azt tanácsolom.:)

2012. ápr. 19. 16:21
 29/30 A kérdező kommentje:
ÉS milyen proteint vegyek? vagy ti mit ajánlotok?
2012. ápr. 21. 16:02
 30/30 nimrod77 válasza:

Istenem.....

Tudod mit?

Először agyat növessz, aztán izmot.

Hogy lehet valaki ennyire retardált?

2014. ápr. 21. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!