Nagy izmokat szeretnék de nem fejlődök? Nyár után -ra szeretnék azért valami izmos testet?
Helló! 15 éves vagyok ,60 kg 184 cm. Heti 3x-or kondizom az iskolában de nem fejlődök.
Nincs étrendem ,és nem szedek semmi féle kiegészítőt.
Aki tudna valami étrendet meg hogy mit szedjek ,és miből mennyit azt nagyot megköszönném ! :D Előre is köszönök minden választ !
itt a gond: Nincs étrendem ,és nem szedek semmi féle kiegészítőt.
a 2. nem lenne gond, de mivel az elsó isncs meg, így egy nagy szar amit csinálsz
2g fehérje /testsúlykilogramm és 5g szénhidrát/tskg, emellet rendes edzés, edzés után gyorsan felszívódó fehérjepor és dextróz elengedhetetlen
Egyetértek, legyen tömegnövelő étrend, napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát. Edzés után mehetne protein+dextróz (vagy dextróz helyett supercarb fast, vitargo) shake.
Multivitaminod is legyen, pl. mega daily one vagy Vitabolic.
ezt pedig olvasd el: [link]
Mivel nagyon kezdő vagyok és nem nagyon vagyok otthon ebben a témában valaki leírna egy Tömegnövelő étrendet?
Mind1 milyen márkájú proteint veszek vagy nem?
Nagyjából igen, de érdemes nézni, hogy lehetőleg tejsavó protein legyen és ezen belül jobb, ha a koncentrátum mellett izolátum is van benne. Persze, ha nincs lóvé, akkor egy kevert protein (tejsavó+szója pl.) is megteszi. Ilyen a power protein vagy a power pro.
Én edzés utánra a tiszta tejsavó proteint ajánlom (+dextróz), ezen belül ha az árat is nézzük, akkor a syngex a nyerő.
De majd tuti lesznek más ajánlatok. :)
Itt találsz tömegnövelő étrendeket, válassz a testtömegednek megfelelőt.: [link]
Ha a protein táplálék kiegészítővel bevitt fehérjét tudod szilárd kajából is pótolni (pl. csirke, tojás, túró), akkor nem esel vissza. Ez csak is csak kaja.:)
Ha az edzést is abbahagyod, akkor viszont pár hónap alatt az izmod szépen leépül egy szintre, de ez attól független, hogy használtál e tápkieget vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!