Milyen tömegnövelőt, fehérjét tudnátok ajánlani?
utolsó, te meg elég nagy bunkó de azért köszi a választ.:D
egyébként lehet hogy ezen a téren suta vagyok de te meg a sminkeléshez nem értesz... (gondolom) és lehet hogy úgy tünik de nem vettem sértésnek :D
Valóban nem értek :D De nem megyek a sminkrovatba hülyeségeket kérdezni (vagy ami még rosszabb, és nem te csináltad: hülyeségeket kijelenteni. volt már rá példa...), de ha mégis megteszem, és beoltanak, tisztában vagyok vele, hogy miért történt, elgondolkodok rajta, és belátom, hogy nabakker, tényleg baromságot kérdeztem, nem pedig visszapofázok :P
Az ilyesminek - ha értelmes ember mondja - nem a sértés a célja, hanem az építő kritika. Csak át kell látni a formán.
Mondjuk tényleg inkább kérdezz, mint magadtól állj neki feltalálni, mi hogy működik, de ettől még a kérdésed minősége hasonló minőségű válaszokat vonz maga után, ez van :P
A tömegnövelő egy fehérje-szénhidrát keverék, a fehérje elsősorban az izomtömeget növeli, a szénhidrát meg a zsírt és energiát, ezért tűnnek kicsit "daginak" az edző emberek néha. A szép, formás, jól látszó izomzatot meg úgy lehet elérni, ha leadod róla a zsírt, ezt nevezik szálkásításnak. Mivel mind a testépítőknek, mind a fogyni vágyó nőknek ugyanaz a céljuk, a zsírleadás, ezért a szálkásító módszert nyugodtan alkalmazhatja akármelyik nő is, nagyságrendekkel jobb, mint bármelyik nőimagazin-fogyókúra.
Szóval ha elkezdesz edzeni, jönni fog fel rád zsír is, de mivel a nők hajlamosabbak a hízásra, ezért kevesebb szénhidrátra van csak szükséged, mint a férfiaknak. A tömegnövelőkben pedig általában elég sok van, így nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás neked, esetleg olyat válassz, amiben minél magasabb (40+%) a fehérjetartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!