Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megpróbáljam-e szedni még...

Megpróbáljam-e szedni még egyszer a crea monohidratot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves vagyok, és 1 éve testépítek. Pár hónapja vettem egy jumbo professionalt, mellé carboxot és BTU creatin monohidratot. Ezeket kezdtem el szedni persze rendes étrend mellé. Hozta az eredményt ahogy kellett, csak a szivem esténként furán viselkedett. Írtam a builder oldalra ott azt mondták, hogy nem lehet a creatin miatt, esetleg a túl edzetség miatt. Régebben is csinálta, egy hónapban egyszer kétszer, de most olyan volt, hogy egy este 20 szor is. Voltam kivizsgáláson és azt mondta az orvos, hogy ez amit érzek az, hogy előbb dobban az ütemben a szivem mint kell, de ez gyakori ilyen korban és nem veszélyes csak szedjek magnesiumot. Abba hagytam a crea-t és most ismét el szeretném kezdeni. Szerintetek?
2012. ápr. 12. 21:02
 1/1 dirtboy ***** válasza:
kezd el nyugodtan,semmi köze a szívműködéshez
2012. ápr. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!