Mi a véleményetek Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért DVD-ről? Használta valaki? És valóban segít a testformálásban?
Most kezdtem hozzá, eddig elég nehéz. Azért érdekelne,h valóban hatásos e, mert magát a Nőt eléggé ellenszenvesnek találom, de ha hasznos akkor kibírom valahogy a fejét :D
21/L
nekem hatásos volt..
amúgy én sem bírom a nőt,főleg amikor nekiáll "húúújháá"-zni,de szerintem megéri elviselni a ló pofáját..
A ló pofáját?
arra jók h napi szintén forma tartsd magad de ne várj tőle nagy csodát megfelelő étrend nélkül!
UI: mekkora egy ge@ik vagytok komolyan könnyű a másik embert kritizálni de ti belenéztetek már a tükörbe?
Ő mindent megtett h jól nézzen ki sztem test haj bőr arról viszont nem tehet h nem áldotta meg az isten egy szép arccal de ő kihozta a legjobbat magából. Szeretnék én is így kinézni 3gyerek után!
Szánalmasok vagytok!!!
"mekkora egy ge@ik vagytok komolyan könnyű a másik embert kritizálni de ti belenéztetek már a tükörbe?
Ő mindent megtett h jól nézzen ki sztem test haj bőr arról viszont nem tehet h nem áldotta meg az isten egy szép arccal de ő kihozta a legjobbat magából. Szeretnék én is így kinézni 3gyerek után!
Szánalmasok vagytok!!!"
Ki vagy te, h g.cizel itt minket? szerintem van jogom kritizálni,pont annyira mint neked minket,akik csak a véleményüket mondták el róla !
ha nem lenne ilyen ostoba,és gusztustan önimádó,ellenszenves csak a külsőségeknek és a médiának élő k.va,akkor lehet h nem így beszélnék róla. ahogy most te itt finoman és nőiesen le g.ciztél és le szánalmasoztál minket,így nekünk is van jogunk őt kritizálni...de tudod mit? akkor nyald ki a szép formás kis pópójukat.
ja,és ha nem lenne más problémám,csak önmagammal foglalkozni,és edzéseket tartani,meg szolizni,akkor igen,én is így néznék ki..csak tudod kisebb gondom is nagyon annál,hogy evvel foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!