Power Pro, csokis íz? Tudom hogy nem az íz számít, Power Proteint fogyasztok már nagyon régóta, ahhoz képest milyen az íze? Megéri bepróbálni egy vödörrel?
Jobb egy fokkal, mint a Power Protein, de én mindig éreztem azt a kellemetlen mellékízt, mint a Powernél, csak enyhébben.
jobbak róla a visszajelzések, érdemes kipróbálnod.
Köszönöm a válaszokat!
Hát majd ha rátudok beszélni valakit, veszünk felesbe egy 4kg-os vödört, azt ha még rossz is, nem vesztettünk sokat.
A PP nekem teljesen bejött, 10ezerért, 4kg fehérje...
A szójával meg úgy vagyok, hogy Európába nem is kerülhet be génkezelt szója, illetve sok energizáló alkotóelemei a növényfajták, a legjobb ch forrás -rizs- is egy növény, a zab is, brokkoli is, és társai, szóval kétlem hogy olyan rossz lenne a szója, főleg hobbi szinten...
én majd el hányom magam a power pro tól,az elején még jó volt de nagyon meg utáltam az ízért. /csokis/
arról nem is beszélve hogy sokkal jobban megfekszi a gyomrom mint a power protein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!