Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak, akkor lesznek láthatóak...

Csak, akkor lesznek láthatóak az izmaim, ha tömeget növelek (szénhidrátot fogyasztok)?

Figyelt kérdés
Nem akarok hízni,csak szeretném,ha picit formásabb lennék! Lány vagyok szóval nem úgy akarok kinézni,mint Arnold Schwarzenegger! Ha csak normális diétát tartok be,kevés szénhidráttal,akkor is lehetnek szépen az izmaim?
2010. ápr. 30. 18:34
 1/10 A kérdező kommentje:

*szépek

(elírtam)

2010. ápr. 30. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Ne szénhidrátot akarj bevinni, inkább fehérjét..

fehér húsok + rizsköret, zöldségek, sok folyadék, rendszeres mozgás (erőltetett séta, biciklizés)

2010. ápr. 30. 18:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké! Ezt én is tudom,de a rizsnek van a legmagasabb szénhidrát tartalma! Erre gondoltam.
2010. ápr. 30. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és ráadásul nem is a kérdésre válaszoltál!
2010. ápr. 30. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen,csak nálatok hölgyeknél ez máskép néz ki,de nagyon jól írtad diéta megfelelő edzés és kaja,nagyon szép tested lesz,és ne félj nem leszel Schwarzi :D

Tök jó uton haladsz de jó,hogy vannak még ilyen lányok.

A szeméát kaját hagyd el,az nagyon fontos.

2010. máj. 3. 00:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi még ha egész életedben edzenél mint az állat akkor sem lennél akkora mint arnold, de az látszik hogy annyira értesz ezekhez mint amilyen hülye kérdést teszel fel amiből már ezer van. lehet szavazgatni arra hogy nem hasznos a válasz...de igaz
2010. máj. 3. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Szénhidráttól csak zsírosodni fogsz, nem leszel tőle formás.

De kell lőni egy diétát amiben alacsony glikémiás indexű szénhidrátok vannak és sok sovány hús.

Inkább húst egyél mint szénhidrátot.

Formás pedig az edzéstől leszel + ha diétázol mellé!

Szénhidrátot ne vidd túlzásba mert a fölösleges kalória zsírrá alakul és hamar Jabba leszel!

2010. máj. 3. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

kérlek a saját érdekedben olvasd el

[link]

azért eszünk rízst mert az tiszta tápanyag, a fánknak is van szénhidráttartalma,csak sok mellette a dzsuvan

a rízsnél nincs dzsuva,,mindegy ot a link az mindent elmond:)

2010. máj. 3. 18:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kivéve a 08:46-os válaszát! Lehet,hogy nem értek hozzá...DE! már másfél éve tornázok,és mellette megpróbálom kerülni a szénhidrátot és a nagyon zsíros kajákat. Sok húst eszek,meg stb. de azért tettem fel ezt a kérdést,mert mindenhol össze-vissza olvastam ilyen dolgokat,és már nem tudom hogy mi igaz és mi nem. Az azért ugye nem baj,hogy nem vagyok dietetikus? És ilyen kérdés még szerintem 1 sem volt,mint ez,mert rákerestem,és csak utána tettem fel a kérdésem! Erről ennyit!

Na mindegy...akkor folytatom ugyanígy mint eddig :)

2010. máj. 4. 16:28
 10/10 A kérdező kommentje:

18:15-ös!

/Minél több tápanyag van az izomban (minél több fehérje épül be, és minél több szénhidrátot tárol) annál nagyobb lesz az izom./

Ez abban volt amit küldtél linket...ezt már olvastam én is,épp ez az ami miatt többek között feltettem a kérdésem!

Most akkor feltétlenül szükséges a szénhidrát,vagy elég ha csak fehérjét eszem?

(Igen,lehet hogy hülye vagyok,de mindig van valami ami összezavar. Akinek ez nem tetszik,az legyen szives és ne irjon választ! Köszönöm! )

2010. máj. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!