Mi a véleményetek arról ha táplálék kiegészitésként virágport is fogyasztok? Ki használja még ezt?
A virágpor a legjobb tápkieg. Az IFBB már fontolgatja, hogy tiltólistára teszi, hiszen ahogy írtad valóban rendkívül anabolikus hatású, és jótékonyan hat a kardiovaszkuláris rendszerre. Kevesen tudják, de az idei Mr. Olympia, Phil Heath szervezetében rendkívüli mennyiséget mértek.
/ röviden: hülye vagy. /
ha tavaly leoltottak akkor most szted nem fognak??
itt van a kérdés tavalyról.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
hihetetlen hogy egy év alatt még mindig hülyeség a virágporfogyasztást és a testépítést egy lapon emlegetni.
Csoda hogy még nem vényköteles, mint a legújabb csodagyógyszer. :D Nem akarlak elkeseríteni, de kizárt, hogy a virágpor bármi jelentős javulást okozna, vagy véletlen egybeesés ez a javulás, amibe utólag belemagyaráztad, hogy a virágpor miatt történt, vagy remek placebo volt.
Én már csak azt nem értem, hogy miért teszel fel kérdést, ha te úgyis meg vagy győződve, hogy rendkívül jótékony.
A véleményemet kérdezted, és az az, hogy szart sem ér.
meg lehet nézni milyen vegyületeket tartalmaz.
lehet gyulladás csökkentő. Forevernek van virágpor tabija. bas.zott drága. szerintem a maradékot megeszem még, oszt amíg gazdag nem leszek, cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!