A kalenji sportórám szerint fekve 10perc alatt 50 kcalt fogyasztok. Ez lehetséges?
Gondoltam megmérem a nyugalmi pulzusomat. Olyan 60-75 között ingadozott, a minimum érték, amit láttam 62 volt talán. Átlagban meg olyan 67 ha jól emlékszem. 10 perces mérés volt. A végén megnéztem az elhasznált kalóriákat és 50-et mutatott. Ez hogy lehetséges? 80kg-os 20 éves fiú vagyok. Elvileg mérsékelt sportolással 3000 kcalt igényelek 1 napra. Na most az óra szerint 7200kcalt igényelek egy napra, ha csak fekszem és nem csinálok semmit.
Mi a véleményetek erről?
Alaposan megnéztem az órát és nincs sehol sem pont a kiírt értékben. Megnéztem a kézikönyvet is, ott is kcalt írtak. Meg azt írták még, hogy 12km/h-s futással 1 óra alatt szerintük 1000kcalt éget el valaki.
Még arra gondoltam, hogy lehet hogy KJ-ra gondoltak kcal helyett és felcserélték a drága programozók a két értéket.
De mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!