Lehet úgy esélyem zsírt leadni, hogy nincs helyes étrendem? (komplikáltabb eset)
Figyelt kérdés
Heti 4-5 edzésem van(2 kung-fu,2-3 edzőterem) valamint szoktam otthon ugrálókötelezni,hasizmozni néha.Ezt az egész programot kb. egy éve csinálom.Akkor a 0-ról kezdtem és bár sokat fejlődtem,még mindig bőven van rajtam háj,főleg a hasamon.Sajnos diétát,étrendet nem tudok tartani,mivel a nagyanyám étkeztet,és mindig mást csinál,mint amit kérek tőle.Diétázni nem fogok,mert éhezve nem bírok koncentrálni a suliban.Szerintetek próbáljak ki zsírégetőt?Vagy más megoldás van? (Sajnos nincs időm kardiózni,sok a különórám)2012. ápr. 11. 19:27
1/4 anonim válasza:
mivel nem fosz diétázni, fogyni se fogsz, ilyen egyszerű
2/4 anonim válasza:
Nem fog menni diéta nélkül, zsírégető semmit nem ér, max a helyes étrendhez ad hozzá pár %-ot.
A szálkásító diéta nem jelent éheztetést egyébként csak megemelt fehérje 3g*testtömeg kg és alacsonyabb ch, 2-3g*testtömeg kg.
3/4 anonim válasza:
Montez a ch az mi?
Nekem is ez volt a gondom. Nem olyasmi kaja volt itthon ami igazán jó lett volna. Ezt nem ettem meg, csináltam kaját magamnak vagy vettem vmi konverzet, zöldségeket,husikat. Mostmár sokszor itthon is így esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!