Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Bcaa tényleg gátolja az...

A Bcaa tényleg gátolja az izomleépülést (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
sajnos egyéb okok miatt most másfél hónapig nem tudok edzeni semmilyen formában.Komolyan végzem és komolyan veszem a testedzést,félek ez a másfél hónap most földhöz vág.Ha szedném közben a bcaa-t akor megúsznám az izomleépülést(nem tljes mértékben gondolom persze)
2012. ápr. 10. 19:47
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:

a akját tartanod kell és mellé a BCAA segíthet megtartaqni igen.

egyébként nem kell félni 1,5 hónap nem sok idő,az allat nem fogsz elfogyni.

kisebb leszel de nem azért mert leépülsz nyugi.

1 max 2hét hogy megint edzel majd és ugyan olyan leszel mint voltál.

2012. ápr. 10. 20:01
 2/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ha kisebb vagyok az nagyon észrevehető:Dilletve azt hiszem,hogy mindenki látja,nem jók a ruhák rám:Dkössz a választ!:)
2012. ápr. 10. 20:04
 3/11 A kérdező kommentje:
de azért szerintem azt nem gondoltad komolyan,hogy 1 - másfél hónap nem sok idő!!:)főleg ha hajtassz ezerrel.
2012. ápr. 10. 20:09
 4/11 dirtboy ***** válasza:
de, komolyan gondoltam
2012. ápr. 10. 20:10
 5/11 A kérdező kommentje:
tudod ezt mondanám énis,csak az a baj h ektomorf testalkat vagyok,nehezen hízok,és ha épp edzésben vagyok nagyon jól tudok kinézni,de már pár nap nem edzés után...ezért a bajom az 1hónap.....
2012. ápr. 10. 20:13
 6/11 dirtboy ***** válasza:

de a változást akkor még csak max te látod és nem is biztos hogy van változás csak mivel tudod hogy nem edzel ezért be képzeled hogy kisebb vagy.

ez természetes azoknál akik edzenek.

pont olyan mint a kezdő gyurma tini fiúcskáknál van hogy elkezd edzeni és pár edzés után már nagyobbnak látja magát közben meg nem változott semmit.

2012. ápr. 10. 20:17
 7/11 Zakathol ***** válasza:
Azért pedig mert ektomorf vagy nem fog gyorsabban lebomlani az izmod... Ez csak az izomépülésre vonatkozik én úgy tudom.
2012. ápr. 10. 20:20
 8/11 A kérdező kommentje:
egyébként ha tudnátok ötletet adni megköszönném,szóval ilyen testalkatra szerintetek melyik a legmegfelelőbb tömegnövelő(mielőtt kajával jöttök rendben van:D)csak szednék mellé vaalmit annyi mindent kipróbáltam már,nektek valami vélemény tapasztalat?
2012. ápr. 10. 20:28
 9/11 Zakathol ***** válasza:
Nincs olyan, hogy testalkathoz illő tömegnövelő, mivel az csak étel.
2012. ápr. 10. 20:31
 10/11 A kérdező kommentje:
például egy endomorphnak nem biztos hogy érdemes jumbot szednie : D
2012. ápr. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!