Ha a boxot és a krav magát egymás mellett űzöm az hátrány valamelyikkel szemben? Ha versenyszerűen, keményen űzöm mindkét sportot, az nem gátolja meg a növekedésemet? 16/F
Üdv!
Ha a két sportot együtt űzöd, bajod nem lehet belőle, bár én lehet megzavarodnék. Pl.: ha box versenyen vagy nem rúghatsz, stb.. krav magán viszont igen. Sok sikert
csináld csak. mindig jobb keresztbeedzeni. Másrészt meg heti 4 edzés pont 2xannyi mint heti 2 edzés. szal 2x gyorsabban fejlődsz.
bár én inkább állóharc-földharc alapján edzek keresztbe.
Nem hinném,hogy gátolna a növekedésben.Én is a box-defendo kombinációt csináltam.Azért vannak alapvető különbségek amik bezavarhatnak.
Ökölvívásban alap az elmozgás,beversz hármat elmozogsz,majd onnan is beversz kettőt.
Na ezért az elmozgásért defendon seggbe rúgtak-mert,hogy ezzel időt adok arra,hogy elővegyék a kést,mindig ez ment-,ott nincs elmozgás,csak törsz előre és rombolsz.
Szerintem is az a jó kombináció amit írt az egyik előző válaszoló az állóharc-földharc.
Hello!
Szerintem ez a kérdés attól függ, hogy szeretnél-e versenyző lenni valamelyiken belül. Ha a válaszod nem, akkor szerintem bajod nem lehet abból ha mindkettőt űzöd, sőt inkább csak előnyöd lesz egy utcai harcban. Viszont ha a válaszod igen, és versenyezni szeretnél pl: boxban, akkor hátrány. A versenyzők megtanulják a saját stílusuk box iskoláját, pl: mexican boxing school vagy soviet boxing school. Elmondható általánosságban, h ha összekevered a stílusokat egyiknek sem leszel a mestere, pl ha soviet iskola szerint ütöd a bal egyenest, viosznt krav magán az általános amerikai bal egyenest ütöd akkor kavarodni fognak a technikák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!