Egy elkeseredett nő? :/ (kicsit hosszúra sikeredett)
Néhány szó magamról:
Lassan 20éves nő leszek, elegem van h sovány vagyok utálom nagyon magam ez miatt. Sajnos ez kihat az egész életemre :/ És még érzem h nem késő h változtassak bízok benne h még én is lehetek szép" testileg. A lábaim iszonyat vékonyak popsim nincs :/ karjaim is vékonyak csípőm széles hasam is van :/ mellem is van de a végtagjaim vékonyak"
Mivel nagyon utálom a testem így megtanultam öltözködni" mit h mennyire kell elrejtsek magamból mit kell kihangsúlyoznom csak tudjátok iszonyatosan rossz érzés mikor nyáron hívnak a barátnőid strandra és áhh nem akarom folytatni szeretnék egy új fejezetet kezdeni az életemben!
Elolvastam már az alapismereteket meg már voltam kondiba szóval tudok egy két dolgot de a ti véleményetek is kiszeretném kérni :)
Tudom h tömegnövelésbe kell kezdjek és ki kell számolnom az étrendem 4gCH és 2g Protein edzés után protein+dextróz
+vitamin
és már elkezdtem kondizni kb két hónapja csinálom még nem kezdtem el rendesen kajálni most szeretnék elkezdeni mikor már osztott edzéstervet csinálok
Étrend:
1,150g zab+1adag protein+banán
2,50g rizs+150g hús
3,50g rizs+150g hús
4,3tojás
5,1adag protein
Mit szóltok az étrendemhez ?
Edzés:
3napra bontva:
Hétfő:
láb:előtte bemelegítésnek egy 12perces intenzív futás, vádli(ülő, álló)lábnyújtó, lábhajlító, lábtoló, kitörés(súllyal)
Kedd: Mell-tricepsz-bicepsz
Mell: fekve nyomás, tárogatás gépen
Tricepsz: köteles lehúzás, hátraemelés,+ide jön még 1 gyakorlat aminek nem tudom a nevét :/
Bicepsz: scott pad, kalapács, egykezes súlyzóval
Péntek: hát-váll
Hát: döntött törzsű evezés, evezőpad, hátrahúzás, meg hiperhajlítás
Váll: oldalra emelés, mellről nyomás
Has: azt viszont otthon heti 2x szoktam lábemelés, hasprés
kérdésem h milyen sorrendbe csináljam? megfelelőek e a gyakorlatok?
Illetve h milyen fehérjét ajánlanátok edzés utánra, ami viszonylag olcsó de jó" ha egyáltalán létezik ilyen ?
Szívből köszönöm h elolvastátok és h segítettek :)
Ill. ha gondoljátok akkor megmérem holnap a paramétereim" h mekkora a karom a csípőm a derekam a combom a vádlim
20/N 170cm 57kiló
Először is, húsz évesen nem vagy nő. Másodszor pedig azt gondolom, hogy mint oly sok más, ez is agyban dől el elsőként. Olvass utána jobban a témának, ha nagyon aggaszt, keress fel egy szakembert, élj egészségesen és sportolj. Különben szerintem nincs gond az adataiddal, ezt nem nevezném soványságnak.
Szintén 20/L
de én magamat mindig is soványnak fogom látni ez van :/
Nem kell semmiféle szakember szerintem csak egy jó étrend és egy edzésterv kell és kész meg egy jó adag kitartás!
első oké köszi a tippet :)
Szerintem rendben van az edzésed és az étrended is, max. annyi a javaslatom (Anntaraxx-ot kiegészítve), hogy a 4. étkezéshez jó lenne szénhidrát, így viszont a reggeli zabból kellene levenned, hogy megmaradjon a napi 4g*ttkg mennyiség.
Tehát ha a 3. kaja után van edzésed, akkor ugye egyből utána protein +dextróz és rá 40-50 percre egy teljes étkezés kellene, amiben van ch.
Este pedig a protein helyett vagy egy kevés proteinnel sovány túrót ennék (ill. én azt is eszem:) ), mert abban lassú felszívódású kazein található, ami éjszaka ellátja sz izmokat jó kis fehérjével.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!