Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 1-2 km intenzív gyaloglás...

Napi 1-2 km intenzív gyaloglásnak van valamilyen hatása a testemre?

Figyelt kérdés

Szeretek a szomszéd utcákon sétálni 1-2 kört. Kíváncsi lennék, hogy ez formálja a popsit vagy a combokat?

Van amikor napi 5 km is van de ez az 1-2 a minimum!:) köszi a válaszokat

2012. ápr. 5. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Elfáradsz. Ezt a fajta mozgásmódszer fogyásra szokták használni, megfelelő diéta mellett. A zsírt leadhatod vele így magadról, de menni fog az mindenhonnan. Formásodni meg úgy formásodsz ettől, ha az egyenes neked forma... (ugyanis a szép formákat az izmok adják, az meg ennyitől, pláne diétától nem fog nőni)
2012. ápr. 5. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:

A formásodást úgy értettem, hogy laposabb comb és popsi.

Nem szeretnék nagyon izmosodni, csak egy picit lehetne feszesebb és laposabb a fenekem

2012. ápr. 5. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A lapos fenék nem formás, de hát te tudod, biztos lesz akinek, tetszik majd.

Nagyon izmosodni meg nem is tudnál...

2012. ápr. 5. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Diéta mellett az 5 km-es gyors gyaloglás már jó lehet kalóriaégetésre, ezáltal fogyhatsz is, de formásabb akkor lennél, ha végeznél mellette guggolásokat, kitöréseket, és lábemeléseket hátra súlyterheléssel. Nagyon izmos nem leszel attól ne félj.:)
2012. ápr. 6. 07:16
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)

utánanéztem kalkulátorokban és az én tempóban majdnem annyi kalóriát égetek el óránként, mint a lassú(kimerítőbb) kocogással.:)

2012. ápr. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!