Karell kérdése:
Izomnövelés zsírégető használata mellett lehet?
Figyelt kérdés
Multi-Pro Pak és Nutrend Carnitin 60000+Synephrine-t használok, ez mellett lehet olyat szedni ami csak izmokra hat? Van ilyen szer? Kondizóm!2012. ápr. 4. 20:31
1/8 dirtboy válasza:
kicsit el vagy tévedve.
úgy tűnik azt hiszed hogy van izomnövelő és zsírégető.
gondolom azt várod hogy izomnövelőtől izmod nő a zsírégetőtől meg szálkás leszel.
hát nem.
ilyen nincs.
2/8 Zakathol válasza:
Közeledik a nyár, jönnek a hülyék... :D
3/8 A kérdező kommentje:
Zakathol
Ha nincs értelmes válaszod akkor ne is írj!!
2012. ápr. 4. 21:06
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a már meglévő izmok tudnak nőni, új nem lesz, fogyni akarok, nem tömeget növelni, csak izmokat erősíteni.
2012. ápr. 4. 21:08
5/8 anonim válasza:
elmondom mit írtál: lehet úgy hátrafele lépni, hogy közbne előre lépünk
6/8 Zakathol válasza:
Azért azt szögezzük le: Azt kérte valaki, hogy kreténséget kérdezz? 1-1 :D
7/8 anonim válasza:
GreenTea
"Tudom, hogy a már meglévő izmok tudnak nőni, új nem lesz"
Hát ezt meg honnan veszed? :D Hallottál már a myostatin blokkolásról?
Nem igazán értem mire gondolsz a "csak izmokra ható" kiegészítőnél... Pontosíts egy kicsit, mert ez érthetetlen!
8/8 anonim válasza:
hahaha röhögök a válaszokon:D
ez jó volt Zakathol :DD
kérdező írd le pontosabban, hogy mit akarsz; tömegnövelni és szálkásítani egyszerre nem lehet vagy az egyik vagy a másik..egy alapismereteket mindenképpen ajánlok átnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!