Normális ez ennél a kondigépnél?
Van egy ugyan ilyen alapelvű, de kicsit komolyabb (Kettler) kondigépem:
Hátul a súlytárcsa tartó "elemnél" a zártszelvényen gördülő 2 kerék nekem kicsit elkezdett akadozni, főleg visszaengedésnél (ma raktam rá plusz pár kilót). Tehát szaggatottan ereszkedik vissza. Ez normális?
Kizárt, hogy nincs eléggé bezsírozva és a 2 ott lévő csavaron is lazítottam.
Onnan pont nem tudok fényképet csinálni. Árnyéban van és nincs fényképezőgépem, a telefonom meg túl szar képeket csinál. Ezért... nos, remélem érthető a rajzom:
A nagy fekete pont egy keresztben álló rúd, amire lehet a tárcsákat pakolni (piros karika). A kerék műanyag, minden más vastag acél.
hát igen ez így elég sza r megoldás,gondolom kottyan is szóval ha rá rakod a súlyt kicsit megereszkedik.
és hol van az a pont aminél a drót hozzá van fogatva?
ja bocs látom írtad hogy holvan,igen az elég baj hogy ott van.
át kellene rakni mert így mikor húzódik felfelé keresztbe akarja fordítani és azért szorul rá a kerék és nem szépen forog.
így van,valahogy úgy kéne megcsinálni hogy egyensúlyban legyen.
a szorulást azért lehet mert a súly hozzá nyomja erősen a sínhez amin felkéne gurulnia a görgőnek.
ha nem nyomná annyira hozzá akkor elvileg megszűnne a szorulás.
amin a görgő van rögzítve arra felhegesztesz egy laposvasat a jó helyre /fúrsz rá előtte egy lyukat/,azon a lyukon áttudsz rakni egy karabinert és máris meg van oldva.
Már a zsákom tele van az egésszel, így is lett már egy másik része hegesztve...
De köszöntem a tippet, majd ha lesz hozzá lelkierőm, összetákolom ezt a részét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!