Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kettlebellről mi a véleményetek?

Kettlebellről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 18:59
 1/7 dirtboy ***** válasza:

jó,hasznos csak veszélyes az ízületekre ha rosszul csinálod és nagyon nehéz jól csinálni ha otthon csak úgy neki kezdesz.

ajánlatos részt venni pár kettlebell edzésen hogy megtanuld hogy is kell.

egyébként mi a cél?

2012. ápr. 3. 19:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Erőt szeretnék növelni.Kinézet annyira nem érdekel.Egyelőre otthon edzek,még nem olyan régen kezdtem,és hallottam valakitől hogy ezek a vasgolyók elég jók.Nézegettem a honlapon ahol persze jókat írnak róla,de kíváncsi vagyok mi igaz,mi reklám:)
2012. ápr. 3. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó kis edzés, de ahogy dirtboy is írja instruktortól kell venni néhány edzést az otthoni gyakorlás előtt.
2012. ápr. 3. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

nagyon jó, szépen erősödsz tőle, egy baja van, hogy elég gyorsan kell cserélgetni a súlyokat ha erősödni akarsz.

1 hónapja vettem a 16 kilós, akkor még kicsit sok is volt, de mostmár szinte minden gyakorlathoz kevésnek érzem, szal lassan kéne már egy 20-as.

és a hétköznapi éetben nagyon megérzem, hogy mennyit erősödtem:)

de én az otthoni edzés előtt 1 hónapig jártam instruktorhoz, ezt neked is javasolnám, a swing, snatch meg tgu a legkritikusabb, amit nagyon könnyű elrontani, a többit könyvből is meg lehet tanulni szvsz.

2012. ápr. 4. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak is!Megkérdezhetem a 16ost te mekkora testi erővel kezdted használni?(Mármint az a kezdő szint vagy az már a halado?
2012. ápr. 6. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Mindenkinek más méretű kettlebell ajánlott... Attól függ, mennyire vagy edzett, mekkora a tömeged, van-e sérülésed, mennyire vagy erős, milyen a mozgásmintád stb...
2012. ápr. 8. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

igen ez mindenkinél más, én előtte trx-eztem egy ideig, az is erősített elég sokat, mert alapból elég gyenge voltam, meg ugye jártam 1 hónapig instruktorhoz, bár ott már 2. alkalommal engedte h 20 kilóssal swingeljek, pár gyakorlat ment a 16-ossal, de legötbbet 12-essel csináltam, már csak azért is mert kisebb súllyal könnyebb szabályosan megtanulni.

amúgy 175/65 kg vok, bár ebben a sportban a súly nem sokat mond:D mert vannak brutál erős 60 kilós emberkék is:)

2012. ápr. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!