Mi a véleményed a kettlebellről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 20:13
1/13 anonim válasza:
Szerintem kiváló.Növeli az erőd,erőnléted,állóképességed.Aki még nem próbálta és érdekli az mindenképp fogjon meg egy ilyen vasat,szerintem nem bánja meg.
2/13 anonim válasza:
Szerintem meg baromi drága,és még állítani sem lehet rajta a súlyt. Egy sima egykezes súlyzó is ér annyit mint egy kettlebell,ha nem többet.
3/13 anonim válasza:
21:04 Látszik,hogy még soha életedben hozzá sem szagoltál a témához,úgyhogy inkább harapj rá a súlyzód tárcsáira jó erősen és maradj csendben,mert oltári nagy butaságot mondtál... Egyetlen kettlebell gyakorlatot sem tudsz súlyzóval ugyanúgy elvégezni,mert a bell a kialakításából fakadóan teljesen más terhelést nyújt.
4/13 anonim válasza:
Mellesleg a kezedbe adok egy 24 kg-os kettlebellt,csinálj 5 percig szakításokat folyamatosan(bár kétlem,hogy képes lennél rá) és megnézem akarsz-e bármit is állítgatni nagymenő...
5/13 anonim válasza:
5percig sneccselni nem nagy kunszt... 130 fölé menni 5 perc alatt, az a kunszt!
6/13 anonim válasza:
Csináld csak a hülye szakitásaidat,marha sokra mész vele,tönkrecseszi a derekadat okoska!
7/13 anonim válasza:
mondja ezt a konditeremben "gyúró". Amikor én is gyúrtam, mindenki ott hüledezett, hogy miért nem fáj a hátam a 200+ felhúzásoktól. visszakérdeztem:
-miért, nektek fáj a hátatok a felhúzástól?
-nem húzunk fel...
-miért nem?
-mert fáj a hátunk...
csírák...
8/13 anonim válasza:
21:48 Ha balf@sz vagy akkor igen... Menj és rángasd a tárcsáidat.Tulok.
9/13 anonim válasza:
14:47-es te meg dobáld csak az idióta vasgolyódat,hátha a fejedre esik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!