Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a lovaglás...

Mennyibe kerül a lovaglás Budapesten 2025ben?

Figyelt kérdés

Egyetem miatt felkerültem Budapestre, az én városomban 6000ft/óra volt. A közelemben lévő lovardákat néztem, de egy egyéni óra 17000ft/50p körül találtam. Ez reális?? Vágtázni szeretnék megtanulni, majd később ugratni is ezért viszont szeretnék egy jó lovardát ahol haladhatok is. Saját lovam nincs csak hobbi szinten csinálom.

Esetleg ha ajánlanátok lovardákat azt is megköszönném!

ma 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A futószár kb 6000 Ft/30 perc. Az egyéni, csak veled foglalkoznak. Kezdetben ez az idő bőven sok is lesz. Ha már megy a helyes tartás és az alapok, az osztálylovaglás 10000 Ft/óra. Itt már 2-5-en lesztek a pályán, feladatokat kapsz amit el kell végezni a lóval, miközben nem ütöd el a többieket.
ma 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Már 3-4 éve lovagolok kihagyásokkal, az ügetés stabilan megy és már osztálylovaglást is csináltam. A vágtázás tanulásánál járok. Csak nem ismerem a pesti lovarda árakat/lovardákat. A vágtázásnál egyébként mennyi idő kb amíg futószárról lekerül az ember? Az előző lovardámban elég sokáig tartott mindent amit eddig tanultam, nagyon lassan haladtunk, ezért se tudok még vágtázni.
ma 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!