Lovaglás Budapesten?
Sziasztok.
20 éves vagyok, jövőre szeretnék elkezdeni lovagolni. Tudom, hogy elég nagy a választék Budapesten, de mindenről olvasni jót is, rosszat is, azonban a legtöbb vélemény már van 4-5 éves.
Őszintén szólva az álmom az, hogy egyszer majd megtanulhassak ugratni, nem számít, hogy évekbe fog telni. Azonban tudom, hogy a legtöbb lovardában nem ugranak, és ez nem is baj. Szívesen kezdenék akár olyan helyen is, ahol nincs ilyenről szó, csak jó alapot adjanak.
Bármelyik budapesti lovardáról érdekelne vélemény, pozitív/negatív tapasztalatok, melyek azok a helyek, amelyeket mindenképp kerülni kellene.
Olyan helyet keresek, ahol tudok tanulni, ahol tudnak tanítani, nem csak az megy, hogy feldobnak egy automata lóra, aztán fizess.
Nem gond, ha drágább a hely, amíg minőségi az oktatás, és látszik a lovakon, hogy foglalkoznak velük.
Nem pesti vagyok így helyett ajánlani nem tudok. Viszont a lovaglást elkezdeni sose késő akkár verseny szerűen se. Mert testileg nem terhel le úgyegy edzés és nem olyan intenzív mint bármilyen más sport ahol már 35 évesen kiöregednek. Így a korosztályos versenyekből kimaradsz de amatőr kategóriába is számtalan verseny lehetőség közül lehet választani. Mivel nincsen kor határ persze hogy az amatőr kategóriába indulhas először kel rajtengedélyvizsga ami hez nem árt pár szabad idős versenyre elmenni. Ha bármi kérdésed van nyugotan írj és megpróbálok rá válaszolni.
Ui:helyesírást elnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!