Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a kulonbseg a feherje...

Mi a kulonbseg a feherje (protein) es a tomegnovelo kozott?

Figyelt kérdés
Olvastam a tomegnovelonel is hogy a tiszta izomtomeget noveli, de akkor mire jo a feherje?

2012. márc. 27. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
A fehérje az egy létfontosságú testépítő alapanyag amely a husokban, tejtermékekben is megtalálható , ez teljesen szálkásabb izmot épít, a tömegnövelő viszont annyiban más hogy szénhidrát van benne a fehérje mellet amely glikogén raktárakat tölti újra , ezzel gyorsabb fejlődést lehet elérni valamennyivel, de viszont ezek zsirosítanka is... :)
2012. márc. 27. 16:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Ertem, de ha peldaul en rendelek 1 doboz tomegnovelot akkor hamarabb lesz eredmenyem mintha csak feherjet hasznalnek? Jah es ha mellete futnek akkor is jonne fel zsir?
2012. márc. 27. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ezzel sem fogsz hónapok alatt nagy darab lenni tömegnövelő azoknak kell akiknek nincs elég szénhidrát az étrendben , de én inkább egy fehérjét vennék+dextrózt, és a futás nem biztos hogy a legjobb párosítás a tömegnöveléshez mert mindenképpen zsírosodni fogsz, ha futsz akkor viszont jóval többet szénhidrátot és tápanyagot kell bevinni edzés mellett úgyhogy ugyan ott vagy. Én a helyedben tömegelnék inkább és a futást hanyagolnám még egy ideig mert egyszerre a szálkásítás vagyis a futás és a tömegelés nem megy :(
2012. márc. 27. 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Aha ertem, koszonom szepen a valaszt, akkor hogyan erhetnem el hogy a mellkasomon levo zsirreteg elmenjen, vagy atalakuljon izomma?
2012. márc. 27. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Diéta, Szálkásító étrend(kevesebb szénhidrát , több fehérje) , kondizás, aerob edzés(futás, biciklizés, úszás) a kondi mellett.. :)
2012. márc. 27. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah és igen a szálkásításhoz is kell fehérje mellé dextróz a turmixba , de csak edzés után kell bele 30-40 g, jah igen és a napi 2.5-3g fehérje /testtömeg kg meglegyen! :)
2012. márc. 27. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
semmi, hagyd a fenébe mind kettőt, erről egy könyv jut eszembe: Fegyenc edzés
2012. márc. 27. 17:43
 8/9 Zakathol ***** válasza:

yusuke: Újabb bizonyítékot adtál a hozzánemértésedre.

Azt tudtad, hogy a fegyencedzést is bszhatod normális táplálkozás nélkül? Tudtad, hogy az izmok munkájához és fejlődéséhez szükséges az elegendő mennyiségű makrotápanyag? És azt tudtad, hogy a Fegyencedzés és a Meztelen harcos sem az izomtömegnövelésre lett kitalálva?

Pedig szerencsétlen kérdező ezt szeretne, tehát a hülye és haszontalan ötleteiddel elvonulhatnál valami csöndes helyre és elgondolkozhatnál egy kicsit az irányodba feltett kérdéseimen és az azokra adandó válaszokon...

2012. márc. 27. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, Koszonom :)
2012. márc. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!