Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit fussak 1 nap?

Mennyit fussak 1 nap?

Figyelt kérdés
naponta 30 percet szoktam futni és 4200m-t teszek meg. De a 30 perc leteltével nem érzek semmit. A levegőt ugyan úgy veszem mint amikor elkezdtem. 1 hete futok naponta.
2012. márc. 25. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én napi 50-70 percet szoktam futni. Én úgy csinálom hogy az első tízperc egy lassú kocogás aztán kényelmes futás a végéig utána pedig kinézek egy fát olyan 100 méteres távolságra aztán amilyen gyorsan csak tudok elsprintelek oda. Persze nem hajtom magamat túl én kényelmesen szoktam kocogni durván 3-4 km ert. De ma ebéd előtt 2 órával elindultam és tettem egy nagy kört a városban.
2012. márc. 25. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt nem nagyon értem. Mit akarsz érezni 30 perc múlva?

Egyébként az nagyon egyéni, hogy ki mennyit fut. Szerintem minden nap felesleges, én heti 4-szer futok, de többet, legalább 10 km-t 2 nap, és a többi napokon 20-30-at, emelkedőn is. Nekem a hosszútávfutás felel meg a legjobban, és én mindenkinek ezt ajánlom, de persze nem muszáj ennyit.

2012. márc. 25. 20:34
 3/4 anonim válasza:
46%
30 perc az még semmi, minimum kell 45-50perc, mivel 30perctől kezd kb a zsír égni. Azután elég 1 óra futás tudomásom szerint. De kinek mi.
2014. dec. 11. 17:13
 4/4 A kérdező kommentje:
igen azóta kicsit eltelt az idő :D Most 45 perc súlyzós edzést csinálok és 45 percet futok levezetésnek, de nem naponta hanem hétfő szerda péntek. Sajnos ennyire van csak időm.
2014. dec. 14. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!