Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen technikával...

Hogyan, milyen technikával fussak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos akkor felvázolnám a helyzetet. Tehát az az igazság, hogy szeretnék kicsit fogyni, zsírt égetni. Szerencsés vagyok, mert akad itthon egy futópad, de én kb 6 perc után megunom az egészet, hónapok óta csak porfogónak van. Tudtok ajánlani valamit, valamilyen "technikát", hogy ne legyen ilyen monoton unalmas és egy "kezdő" futó is esetleg meg tudná csinálni? Hallottam ilyenekről, hogy 1 perc intenzív 1 perc séta, de pontosan ezt sem tudom, hogy milyen (meg futópadon ez kivitelezhetetlen, hiszen nem azonnal lassul le vagy gyorsul fel).
2012. jan. 12. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Zenét próbáltál közben hallgatni?

Miért nem inkább az utcán/pályán futsz, az lehet kicsit érdekesebb, ráadásul ott friss levegőn is vagy, plusz egészség. :)

Amúgy intenzív futás az már nem zsírt éget, ha jól tudom, hanem a lassú, egyenletes futással lehet a legjobban zsírt égetni. A pulzus szám a lényeg, ha jól emlékszem 120-130 között kell lenni és akkor fog zsírt felhasználni a szervezeted.

Szerintem az utcai futás sokkal hasznosabb és jobb is.

Arra találhatsz többféle kezdő edzéstervet is a neten.

De persze azt se felejtsük el, hogy a siker érdekében (fogyás) megfelelő étrend is kell, nem elég a futás maga.

2012. jan. 13. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen igen tudom, csak annyira eltunyultam, tehát elsőként valamilyen mozgásformát szeretnék beiktatni az életembe, aztán ha abba kicsit beleszoktam kombinálni valami étrenddel. Egyébként futás közben tudok TV-t nézni, viszont ezzel két gond van 1. semmi nézhetőt nem adnak a TV-ben még futás közben sem 2. így is megunom a futást :S
2012. jan. 13. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!