Júliusra lefogyhatok?
Egy ideje elkezdtem rendszeresen mozogni és lement már 5kg. Amiből még mindig le akarok adni az a hasam,combom ezen kívül inkább feszesíteni akarok:). Pl nem szeretném ha a fogyás után lapos lenne a fenekem(abból is lement,egyelőre nem zavar,mert túl nagynak találtam azelőtt,most pont jónak,ha lemegy a combom akkor a fenekemből is mehet,de azt akarom,hogy maradjon kerek)
Amit eddig csináltam:
kardioztam(futok+tánc)
ezenkívül elkezdjek valami kitörést meg hasprést? az segítene?
amúgy 16/L 163/58kg
Nem fogyhatsz le.
Mert azt mondtam!
A fogyáshoz fontos lenne a szálkásító diéta (emelt fehérje és csökkentett ch bevitel) mivel csak így érheted el, hogy az izom megmaradjon, miközben zsírt adsz le.
Diéta nélkül sok lenne az izomvesztés, amitől nem maradna kerek feneked.
A diéta mellé maradjon heti 3-4 aerob edzés, alkalmanként 40-50 perccel és legyen súlyzós edzés is, guggolással, kitöréssel. Természetesen hasizomgyakorlatok is mehetnek, de nem ettől megy majd le a zsír, hanem a diétától és aerob edzéstől.
Így heti 0,5-1 kg fogyás érhető el, az a normális ütem.
Szálkásító diéta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!