Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normális jelenség, vagy...

Ez normális jelenség, vagy valami gyengeségre, problémára utalhat?

Figyelt kérdés

Néha tornázom itthon. Régebben jártam gyógytornára, így ott tanult gyakorlatokat végzek.

Utána néha zárásként, egy kis "kardiot" végzek. 10 guggolás, 10 négyütemű, 10 guggolás, 10 négyütemű. Azonban ezt nem bírom rendesen végigcsinálni, illetve kb. 160 lesz ettől a pulzusom...

2012. márc. 23. 20:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A dombos kérdésre válaszolva: igen, jó állóképesség-javítónak. Futás közben néhány ütemenként csinálhatsz guggolásokat is, vagy ha panelban laksz, lift helyett használd a lépcsőt. Ilyen apróságokkal sokat tehetsz a testedért, és az idődet sem "rabolják". Szép napot a továbbiakban.
2012. márc. 29. 00:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem akarok veled vitatkozni, de a tested nem létfontosságú? ;) Ha tested fitt, jó kondiban vagy, nem csak jobban fogod magad érezni, de könnyebben tanulsz, gyorsabban fog az agyad, nem leszel fáradékony, nehezebben dönt le a depresszió, könnyebben viseled a nehéz időszakokat, stb. "Ép testben ép lélek" - nem véletlenül van ez a mondás. Ha van naponta 20 perced magadra, az már jó. Amúgy pont ideális tv előtt tornázgatni otthon. Anyum is ezt csinálja. Míg megy Híradó, addig edz.
2012. márc. 29. 00:39
 23/23 A kérdező kommentje:

Például e héten minden nap, amikor emberi időben értem haza, tornáztam vagy kocogtam. De ez három nap, mert ma meg szerdán este értem haza.

Holnap találkozóm lesz és tanulok, meg részt veszek a Föld óráján is. Tehát ez már kizárja.

Így egész hétre lesz szűk két óra mozgásom, már ha vasárnap lesz rá energiám.

És ezt is áldozatok árán, és mégis kevés...

Szóval szerintem a mozgásra annak van ideje, akinek ez a hobbija.

A test egészsége nem a legfontosabb dolog azért, és nem lehet annyit tenni érte...

Az viszont fontos, hogy a legkisebb lépésben is higgyünk, és ne legyünk elégedetlenek azzal, amit teszünk. Próbálok én is így tenni. Az eheti szűk két óra lehet, hogy hivatalosan kevés, nekem viszont nagyon is sok.

Azért egy átlagember valamennyire szegény, sokat dolgozik, stb...

2012. márc. 30. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!