Jól futok?
Elkezdtem már március 15. én a futást. Lemértem 2km -ert. Elősször 2 km is alig birtam de tegnap kipróbáltam 4 kilométert megállás nélkül és jól birtam. Ezt a 4 km ert 18 perc alatt futom az nemtudom hogy jó-e. Ja és 500 méternél már alig birom majd 1000 méternél már jobb lessz és 2000 méter után már magától megy a lábam xd Ez igy lehet vagy csak én képzelem igy. A végére nem is vagyok annyira kifáradva.Ja és a legfontosabb 170 cm vagyok és 67 kg kb.
Bocsi lemarad xd Kössz a választ :D
jól, sokat fejlődtél 1 hét alatt:O
18 perc alatt a 4 km túl jó is, ez kb 13 km/h-s átlagsebesség, sztem kicsit még túlzol is, ha nem akkor ügyes vagy, cask így tovább, de ha a fogyás lenne a cél, akkor arra menj rá h 1 óráig fuss, és a pulzusod a megfelelő tartományban legyen.
Nem tulzok hisz akkor magamat csapnám be. Ja és ebbe az eredménybe sztem a zene is közbejátszik amit halgatok :D
Kössz a választ!!
Én 12 perc alatt, 3860 métert futok.
Nem futsz "szarul", de én már 9 éve focizok. 3 éve Vasas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!