Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditeremmel és táplálékkiegé...

Konditeremmel és táplálékkiegészítők nélkül tudok hízni?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam hogy eljárok konditerembe mert hátha attól jobb étvágyam lesz és tudok hízni kicsit... Sportoltam eddig is csak az hetente 2x volt és 2 órás és utána volt is étvágyam egy kicsit híztam tőle de nem sokat.
2012. márc. 19. 17:03
 1/4 Zakathol ***** válasza:

1. Mit értesz hízás alatt? Zsírt vagy izmot akarsz "hízni"?

2. Az étvágy nem csak attól függ, hogy milyen mozgást végzel, hanem hogy mit eszel. Ha sok zsíros szrt akkor az emésztésed lassul, ha zsírmentes ételeket fogyasztasz, azokat úgy emészted mint a huzat, két óránként képes vagy enni, így kalóriában is többet tudsz megenni. Sovány csirkehús + rizs kombináció csodákra képes.

2012. márc. 19. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:

"Izmot" akarok hízni és kajával nincs baj...

Tulajdonképpen az a kérdésem ha elmegyek kondizni és eszek rendesen akkor tudok hízni vagy csak soványabb de erősebb leszek?

2012. márc. 19. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utóbbi 3 hónapban nem használtam kiegészít, folyamatosan csirkét, rizst és brokkolit eszek. Semmilyen visszaesést nem éreztem azért, mert elhagytam a kiegészítőket, mivel a kieső fehérjét és szénhidrátot szilárd táplálékból viszem be. Multivitamin+c vitamin természetesen megy. Tömegelek, ilyen étrend mellett is jön rám zsír természetesen, hiszen az izom építéséhez kalória többlet kell, amit raktároz a szervezet.
2012. márc. 19. 17:32
 4/4 Zakathol ***** válasza:

Ha az étrended fedezi a tömegeléshez szükséges tápanyagmennyiséget akkor tudsz tömegelni minden további nélkül. Ezek ugye nem csodaszerek, hanem ugyanolyan tápanyagok mint ami a kajában van, tehát ha a szilárd kajából eszed meg a mennyiséget akkor nőni fogsz.

Hajrá!

2012. márc. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!