Hanyatt fekvésben meddig bírjátok a föld felett tartani a lábatokat?
Figyelt kérdés
Mennyi az elég és mennyi az optimális?2012. márc. 18. 18:19
1/6 anonim válasza:
nem szokás ezt mérni,ezért nem hiszem,hogy sokan tesztelnék ezen képességüket.
viszont van egy gyakorlat a merev testes tartás,ami teszteli a deréköv erejét és állóképességét,azt kipróbálhatod.
így néz ki-
http://www.youtube.com/watch?v=_LHgYMNH87E
végig feszíteni kell közben,tehát nem csak tartani,befeszített se-ggel szabályos.
4perctől számít jó eredménynek a tartása.
2perc számít átlagosnak.
mondjuk a testépítő haverjaim rekordja 1perc 10 hehehe.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a videót, igen ismerem ezt a gyakorlatot és szeretem is, erről tértem át arra, amit én írtam
2012. márc. 18. 21:29
3/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg tesin, vagy edzésen szokta ezt csinálni, írjon nyugodtan , hogy mi a követelmény és abból meglátszik, hogy mennyi az optimális :)
2012. márc. 18. 21:41
4/6 anonim válasza:
Én addig, ameddig az edző azt nem mondja, hogy letehetem...
5/6 A kérdező kommentje:
Annyit írj még le , hogy milyen edzésen csinálod és hogy fiú vagy , vagy lány. A válasz egyébként teljesen jogos :)
2012. márc. 20. 09:48
6/6 gyula1971 válasza:
A videó sajnos már nem elérhető. Engem is érdekel a felmérés erről a gyakorlatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!