Hogy menjek le spárgába? Amikor a föld fele közeledek egy idő után megfájdul a sarkam. Mivel tudnám enyhíteni a fájdalmat?
tehát érzem hogy húzódik az izom, ahogy nyúlik (de előtte mindig bemelegítek ezért ez nem fáj). egyenlőre még csak oldalspárgát szeretnék. amikor csúszok le :az egyik lábam (ami hátul van mögöttem )az spicc ben van ami meg előttem ott a sarkam van lenn, és ahogy csúsztatom előre az elsőt (és ott a sarkamon csúszok ) megfájdul a sarkam .zokniban szoktam megpróbálni lemenni spárágba, nem tudom nem e ez a baj. cipőben kéne? kb 15 cm kéne tehát még elég sok hogy teljesen lemenjek.
remélem sikerült pontosan leírnom és ha tudtok légyszi segítsetek:)
nagyon köszi h válaszoltál!
az az igazság hogy fogalmam sincs milyen gyakorlatokat csináljak
ilyeneket szoktam pl: előrehajolgatás, gát ülés
de nem igazán tudott senki olyan bemelegítést mutatni ami hasznos lett volna
szerintetek mik a legjobb nyújtógyakorlatok amiket itthon is egyedül megtudok csinálni?
1. hátsó lábad csúsztasd hátra, ameddig lehet, az első pedig derékszögben legyen behajlítva, alsó hábszárad a földdel merőleges. a felsőtested a hátsó lábaddal egy vonalban és kicsi rugózások:)
2. viszonylag nagy termesz, az egyik lábad felé fordulj (ami előbb elől volt) és hajolj rá a lábadra ameddig tudsz.
3. ugyanaz a pozíció mint az elsőnél, csak a hátsó térded tedd le, utána fogd meg a hátsó bokád az ellentétes kezeddel, és húzd óvatosan magadhoz.
Ezek a leghatékonyabbak. a legfontosabb, hogy lassan csináld, mert komoly sérülések lehetnek... és nem baj ha fáj :) ez sajnos a lazítással együtt jár :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!