Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futás és a masszírozás...

A futás és a masszírozás mellet mivel tudom még elősegíteni a narancsbőr eltűnését?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha a mellet masszírozod, nem tűnik el (egyébként se, kevesebb zsír és több izom kell).
2012. márc. 17. 00:22
 2/12 anonim ***** válasza:
állítólag a sok ivás is jó. (szénsavmentes ásványvíz)
2012. márc. 17. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, a sok víz jót jelent erre.

Viszont, ha kicsit "ducisabb" vagy, akkor egy diéta nem árt, meg egy kis kondi :)

2012. márc. 17. 08:13
 4/12 anonim ***** válasza:

a testzsírt kell hozzá csökkenteni.

a futás mellett szálkásító diétával.

a masszír nem ér semmit ellene,mert nem csökkenti a testzsírt,nem éget kalóriát.

2012. márc. 17. 21:59
 5/12 anonim válasza:
Egy minőségi narancsbőr elleni tekercselő készlet használatával már egy óra múlva feszesebb szokott lenni a bőr és akár centik is mehetnek le.
2012. márc. 18. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:

háháhá!

"centik mehetnek le"

mekkora sz@r reklám duma.

max víz megy le,amit utána visszaiszik.

de a testzsírt nem csökkenti,tehát kb azt a hatást reklámozod az összes narancsbőr elleni válaszoddal,mintha a megfázásra beszélgetést ajánlanál gyógyszerként.

2012. márc. 18. 11:11
 7/12 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Nem reklám, tény.Bárki megtapasztalhatja.Ha nem működne, akkor nem használnák annyian rendszeresen nagy megelégedéssel.Ha csak a víz menne le, akkor ráncosabb lenne a bőr, nem feszesebb.Ráadásul tekercselés közben a méregtelenítéshez folyadék fogyasztás is szükséges.Érdemes utána olvasni, hogy mitől alakulhat ki a narancsbőr és miket lehet ellene tenni.
2012. márc. 18. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:

akkor te meg nézz utána a testzsír csökkentés fogalmának.

láttál már olyat,hogy valakinek alacsony testzsírral narancsbőrös akármije is?

2012. márc. 18. 11:26
 9/12 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Tudom milyen módszerekkel lehet a testzsírt csökkenteni.Láttam már nem is egyszer alacsony testzsír % mellett is helyi narancsbőrt.A narancsbőr kialakulásának egyik oka, hogy az ételekben lévő sok adalék, méreganyagot nem tudja maradéktalanul kiüríteni a szervezet és ezeket zsírsejtekbe raktározza.
2012. márc. 18. 11:48
 10/12 ptecus41 válasza:

Érdemes kipróbálni valamilyen célzott, narancsbőrkezelésére javaslott krémet.

Én mondjuk a tripleffect krémet javaslom, mert nekem sokat segített, és tényleg feszesebb lett tőle a bőröm, meg persze a narancsbőrnek is annyi lett...

2012. márc. 29. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!