ha a mellet masszírozod, nem tűnik el (egyébként se, kevesebb zsír és több izom kell).
2012. márc. 17. 00:22
2/12 anonim válasza:
állítólag a sok ivás is jó. (szénsavmentes ásványvíz)
2012. márc. 17. 00:32
3/12 anonim válasza:
Igen, a sok víz jót jelent erre.
Viszont, ha kicsit "ducisabb" vagy, akkor egy diéta nem árt, meg egy kis kondi :)
2012. márc. 17. 08:13
4/12 anonim válasza:
a testzsírt kell hozzá csökkenteni.
a futás mellett szálkásító diétával.
a masszír nem ér semmit ellene,mert nem csökkenti a testzsírt,nem éget kalóriát.
2012. márc. 17. 21:59
5/12 anonim válasza:
Egy minőségi narancsbőr elleni tekercselő készlet használatával már egy óra múlva feszesebb szokott lenni a bőr és akár centik is mehetnek le.
2012. márc. 18. 10:28
6/12 anonim válasza:
háháhá!
"centik mehetnek le"
mekkora sz@r reklám duma.
max víz megy le,amit utána visszaiszik.
de a testzsírt nem csökkenti,tehát kb azt a hatást reklámozod az összes narancsbőr elleni válaszoddal,mintha a megfázásra beszélgetést ajánlanál gyógyszerként.
2012. márc. 18. 11:11
7/12 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Nem reklám, tény.Bárki megtapasztalhatja.Ha nem működne, akkor nem használnák annyian rendszeresen nagy megelégedéssel.Ha csak a víz menne le, akkor ráncosabb lenne a bőr, nem feszesebb.Ráadásul tekercselés közben a méregtelenítéshez folyadék fogyasztás is szükséges.Érdemes utána olvasni, hogy mitől alakulhat ki a narancsbőr és miket lehet ellene tenni.
2012. márc. 18. 11:23
8/12 anonim válasza:
akkor te meg nézz utána a testzsír csökkentés fogalmának.
láttál már olyat,hogy valakinek alacsony testzsírral narancsbőrös akármije is?
2012. márc. 18. 11:26
9/12 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Tudom milyen módszerekkel lehet a testzsírt csökkenteni.Láttam már nem is egyszer alacsony testzsír % mellett is helyi narancsbőrt.A narancsbőr kialakulásának egyik oka, hogy az ételekben lévő sok adalék, méreganyagot nem tudja maradéktalanul kiüríteni a szervezet és ezeket zsírsejtekbe raktározza.
2012. márc. 18. 11:48
10/12 ptecus41 válasza:
Érdemes kipróbálni valamilyen célzott, narancsbőrkezelésére javaslott krémet.
Én mondjuk a tripleffect krémet javaslom, mert nekem sokat segített, és tényleg feszesebb lett tőle a bőröm, meg persze a narancsbőrnek is annyi lett...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!