Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás jó a narancsbőr ellen?

A futás jó a narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nagyon remélem, mert most elkezdtem futni, jött az új szerelem, és 165cmrel 58 kg vagyok. te mióta futsz? hol? mennyit?
2010. júl. 11. 12:24
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Olyan 2hónapja.

Zuglóban futok és most már 6-8km-ert.De nagyon lassú a változás:((

Nem vagyok túlsúlyos 160cm 52kg,csak az a fránya narancs!!!

2010. júl. 11. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

ha nincs rajtad felesleg akkor izmosítani kéne, az többet segítene, mert a futás aerob

végezz lépcsőzést és popsi comb gyakorlatokat youtubon van egy Rubint Rékás torna, talán az jó lesz

2010. júl. 11. 13:57
 4/12 anonim válasza:
90%

Elsősorban a zsír- és vízháztartás anyagcserezavaraiból, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok és bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az szivacsossá, narancshéj-rajzolatúvá teszik.A létrejött cellulitnak normál étrend és testmozgás segítségével történő megszűntetése rendszerint nem lehetséges.

A leghatékonyabb módszerek a masszázs, infraszauna, testtekercselés.

Otthoni módszerek: bőséges folyadék fogyasztás(min napi 2liter),ez lehet ásványvíz, salaktalanító tea, frissen facsart gyümölcs- vagy zöldséglé. Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása. Mozgás mindennap,ez lehet a futás is:) Salaktalanítás, zuhanyzás váltott hőmérsékletű vízzel. NE DOHÁNYOZZ ÉS NE KÁVÉZZ!!!

2010. júl. 11. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
nem jó. tiszta táplálkozás és sok ásványvíz kell. futás helyett inkább guggolj.
2010. júl. 11. 20:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Árt a futás???
2010. júl. 11. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
én mindennap a margitszigeten rontom a levegőt, és a futők elenyésző része fut normálisan. aki jól fut, annak nincs narancsbőre, súlyfeleslege. a többi 80 szátalék látványosan szenved futás közben. És nem azért, mert elfáradnak. egyszerüen olyan rossz, instabil módon futnak, hogy nézni is fáj. hosszútávon szétcseszik az izületeiket. Ha egy kis mázlijuk van, akkor feladják (mivel nem futnak jól, nem is hatékonyak)
2010. júl. 11. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

nem árt a futás. nagyon jó dolog!

szaunagatyát használsz futás közben?????

Nekem rengeteget segített a narancsbőrömön!

2010. júl. 13. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

futás közben fóliázd be magad és igyál nagyon sokat.Azért egyél rendesen,mert jó a súlyod.De a rendes az azt jeleni,hogy leves minden nap,és valami más főtt étel meg,rengeteg zöldség,gyümölcs.

chipset meg társait kerüld minél jobban mert ezek,nagyon jó barátjuk a narancsbőrnek.

Amellett formáld magad,izomgyakorlatokkal!

2010. júl. 13. 17:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:)))
2010. júl. 13. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!