Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha nincs pénzem kondira? Lent...

Ha nincs pénzem kondira? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Ha nincs pénzem kondira, csak otthon két egykezes súlyzóval tudok edzeni, és gyorsan akarok fejlődni, akkor minden 2. nap eddzek, és ezek legyenek másfél órásak?

Mennyi a legolcsóbb tömegnövelő vagy fehérje, és ez kb mennyi ideig lesz elég? Tömegnövelő vagy fehérje?

2012. márc. 13. 22:02
1 2
 11/19 dirtboy ***** válasza:

/Úgy érzem akit linkeltél csávót nem 75-80 kg körül mozog./

senki nem kötötte ki hogy hány kiló legyen.

a történet arról szól hogy azt írta valaki hogy egy kondistól aki súlyzókkal edz attól erősebb egy saját testsúllyal edző ember.

2012. márc. 16. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Imádok vitatkozni :D

Szinte minden ilyen sportban ahol erőt mérnek össze, vannak csoportok súlyra leosztva, felesleges egy 120 kilóst és egy 75-80 kilós emberkét összemérni , csak kb azonos súlyok között mérik. mutass egy 80 kilós kondizóst aki 165-el guggol 3x vagy többször és akkor oké :D

( Persze nem muszáj ennyi de hasonló súlykategóriába legyen )

2012. márc. 17. 21:27
 13/19 dirtboy ***** válasza:

látom nem sikerül felfognod hogy miről is van szó.

itt szó nem volt súlycsoportokról az egész ebből indult:

/majdha kèzenállásból 100 fekvőtámaszt csinálsz , 1 kèzzel 100 húzódzkodást , 500 felülèst ès 100 db1 lábas gugolást meglátod h ki a kemènyebb , te vagy egy izomtömeg kondis../

IZOMTÖMEG KONDIS,IZOMTÖMEG KONDIS,IZOMTÖMEG KONDIS

te vagy egy IZOMTÖMEG KONDIS

azaz a nagy darab kondisoktól érzi magát erősebbnek ami egy vicc.

szó nem volt itt azonos súlycsoportokról szóval ne tereled a témát a súlycsoportok felé mert ilyenről nem volt szó.

egyébként meg Oláh Ákos 85kilós testsúllyal közel 200kilót nyomott fekve.

2012. márc. 18. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Akkor zárjuk le egy szerintem részedről is elfogadható dologgal :

Aki saját testsúlyos edzést végez magához képest sokkal erősebb lesz.

Aki izomtömeget nővel az nagy lesz de magához nem lesz elég erős.

De van még más is amit példában mondok el :

Most pedig egy kis teszt mindkettő stílusra :

-Hé béla! Segíts már be vinni ezt a TV-t , vagy 150 kiló! Oké pisti, megvan , hová rakjam? Ide itt jó lesz! Hallod behoznád azt a másik hasonló nehezet? Várjá pistikém hadd pihenjek! 10 perc és behozom oké? ( "izomtömeg" )

-Hé Jani! Segíts már be vinni ezt a TV-t, 80 kiló! Oké pisti megvan , hová rakjam? Ide itt jó lesz! Hallod behoznád azt a másik hasonló nehezet? Persze, tessék , hova rakjam? Ott jó is lesz! Még lenne 1 behoznád azt is? Persze itt is van. ( "saját testsúlyos" )

Az izomtömeg nem bírta volna ekkora lendülettel behozni a 3 db 80-ast pihenés nélkül.

A saját testsúlyos meg meg se bírta volna emelni a 150-est.

Szerintem ebből a példából érződik a különbség a kettő stílus között.

2012. márc. 20. 11:30
 15/19 G'sX ***** válasza:
ebből a példából az érződik, hogy hülye vagy
2012. márc. 20. 13:58
 16/19 pacsi ***** válasza:
szerintem jó a példa
2012. márc. 20. 14:10
 17/19 dirtboy ***** válasza:

ma 11:30

baz dmeg te tök hülye vagy.

ekkora szart felhozni.

ilyet én is írhatok fél perc alatt csak fordítva.

annyira fikázva van a testépítés,én azt csinálom és kb. mindent amit felhoznak hogy a kondis ezt nem bírná a kondis azt nem bírná szinte már mindet csináltam.

pl. dolgoztam tetőn mint ács forró nyáron. BÍRTAM

betonoztam nyáron. BÍRTAM

tűzifát vágtam télen 0-minusz 4 fokban,farönköket vágtam szét,tekéket vittem kézben a tuskóhoz és hasogattam fel utána kalodáztam be.

napi 6 órát baltáztam. azt is bírtam

most is bármilyen nehéz dolog van kollégák szólnak emelem is.

maszekban meg légi favágást is csinálok,azaz felmászok a fára és kötélen lógva vágom az ágait meg tetejezem le.

legutóbb is 1db több mint 20méteres fenyőt és két 13méteres fenyőt vágtam így.

13óra alatt meg csináltam.

kíváncsi lennék rá hogy te hogy bírtad volna.

lehet a fél fáig sem értél volna fel és már nem bírtad volna a láncfűrészt.

szóval bátran bekaphatod a fa szom mint gyenge kondisnak.

2012. márc. 20. 18:35
 18/19 anonim válasza:
A kondi a látható , nagyobb izmokat jobban erősíti , így a saját testsúlyos csávó a tvkkel beugrott volna az ablakon amíg a kondis aki csak a monoton mozgáshoz van szokva betoporgott volna az ajtóig , de én még nem ltáttam 150 kg os tv-t
2012. márc. 22. 22:06
 19/19 anonim válasza:
Végigolvasva a teljes beszélgetést kicsit eltértünk a tárgytól. Ez már két stílus képviselőjének teljesen értelmetlen vitája. Ami azt illeti én a sportokat részesítem előnyben 9 évig kajakoztam kiegészítésként befigyelt mind a sajátsúlyos mind a kondis edzésmód. Amennyiben olcsón szeretnél fejlődni valóban érdemes elgondolkodni a sajátsúlyos kondin. Hiszen nem igazán kérnek tőled tagdíjat, ha otthon nekiállsz fekvőzni, felülésezni. ezt bőven kiegészítheted az egykezesekkel. Ettől nem leszel versenykategória azonban már látható haladást tudsz elérni. A lényeg az, hogy csináld.
2013. máj. 24. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!