Nők, tinik! Van köztetek olyan, aki erősebben, több helyen szőrös az átlagnál? Ez utalhat súlyos betegségre? A kérdést lent kifejtem bővebben.
értem, köszönöm a válaszokat.
mi az a pco?
egyébként néha később jön meg pár nappal, de a 35-öt nem lépi át.
Az egy endokrin betegség, de ne arra alapozz, egyrészt, mert amennyit írtál egyáltalán nem biztos, hogy bármi bajod is van. Mellé tényleg annyira kényes a hormonrendszer, hogy az orvos is csak vérvétel alapján tudja megállapítani különböző betegségeket mert annyira hasonlíthatnak a tünetek.
Nem írtad hány éve menstruálsz, de a 35 nep teljesen belefér tekintve, hogy nem zárult még le nálad a pubertás.
Mint ahogy írtam mindenki szőrös mindenhol, az nem mindegy, hogy mennyire. Ha olyan helyeken mint has, hát, arc stb van erős, hosszú, sötét szőrzeted az már utalhat hormonzavarra. De általában ha valakinek hormonzavara van nem ez az egytlen tünete, elég összetett probléma, mindenhol előfordulhat gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!