Miért fáj a fejem, és szédülök kicsit az állva végzett bicepsz edzéseknél?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 19:12
11/17 anonim válasza:
Akkor lehet hogy itt van a gond. Szüksége van a szervezetednek vitaminra. Multivitamint érdemes szedni a kondi mellé. Pl. a Mega daily one multivitamint egész jó és nem annyira drága mint a többi. Próbáld ki.
12/17 A kérdező kommentje:
Kösz
2012. márc. 11. 20:36
13/17 justme123 válasza:
Az első pár kommentet figyelembe se vedd. Csináld csak tovább viszont a multivitamin nagyon fontos és toljad a sok zöldséget is + esszenciális zsírsavak is szükségesek.
Én még a vércukorszintre tudok tippelni, akkor szokott ez lenni. 6-8 étkezés: a vércukor szint stabilizálás és a folyamatos aminósav és energiaellátás érdekében.
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedjél már,másfél éve csinálom,és csak most kezdett el ilyesmi történni velem.
2012. márc. 13. 16:24
16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan mint a videón.Ha fájt a fejem akkor is csináltam,és nem dőltem ki.
2012. márc. 13. 16:25
17/17 A kérdező kommentje:
Az is probléma lehet,hogy nem melegítek be rendesen?
2012. márc. 13. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!