Hogyan fogyjak izomból?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon izmos a combom, aminek tudom sokan nagyon örülnének de engem zavar, mert az izom miatt vastag. Annyi lenne a kérdésem, hogy mit javasoljak, hogyan lehetne kicsit vékonyabba a combom, de úgy hogy mellette szép formás marad? Futás erre nem megoldás? Az is inkább izmosít? Vagy mit javasoltok még?2012. márc. 11. 17:44
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Tánc milyen? Hip-hop, latin? Vagy az mind1? Futást vagy bicót ajánlod jobban?
2012. márc. 11. 19:17
12/16 anonim válasza:
kíváncsi lennék mégis hány milliméter a börredő rajta?
13/16 anonim válasza:
Bazeg, nem kötekvésből írtam a látatlanban, hanem úgy, hogy én nem látom, és így aztán bármi lehet. Tudod, az emberek hajlamosak tévedni, és csak felvetettem a lehetőségét, hogy hátha. Válaszolhattál volna normálisan is, emrt csak egy egyszerű kérdés volt...
De mitől lett ilyen? Én is csak azt tudom mondani, hogy ne zavarjon, hanem legyél rá büszke. De ha nagyon zavar... asszem a kardiótartomány már izomvesztéssel is jár.
14/16 A kérdező kommentje:
JÓ, rendben ne haragudj!
Amúgy kb. 2 évig táncoltam, mostanság még itthon is néha. Mindennap edzek, bicózok, meg most kezdtem futni.
2012. márc. 11. 19:26
16/16 A kérdező kommentje:
0630.. találd ki ;)
2012. márc. 11. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!