Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A hulahopp karika izmosítja a...

A hulahopp karika izmosítja a hasat vagy csak a derekat karcsúsítja? Melyik a helyesebb, hatásosabb: ha terpeszbe vagy összezárt lábakkal/nagyon kis terpeszben csináljuk?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 15:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen hasat szeretnék!

2012. márc. 11. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy izmos, mégsem látszik. Azért nem látszik, mert van rajta kis zsír, de ezt ne degradálóan vedd, mert ezen mindig sértődés van. Nem is gond ez, nem is kell kockás has szerintem. viszont ha azt akarod, hogy élesen látszódjanak, akkor hidd el, hogy diétával tudod elérni, nem karikával, de gondolom ,hogy ezt nem fogod ezek után sem nekem elhinni. :)
2012. márc. 11. 16:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Öhm most, hogy mondod igazad lehet... :D És azt a kis felesleget el tudom úgy tüntetni, hogy kevesebb kenyér, kevesebb süti, csoki? Mert igazság szerint elég édesszájú vagyok, sajnos. Csak mert olvastam előbb az oldalon amit linkeltél a diétát, de az nekem kicsit sok(k) volt...
2012. márc. 11. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen azzal is sokat tennél a cél érdekében, ha kihagynád a csokit, sütit és hasonló cukros, fehér lisztes kaját.
2012. márc. 11. 16:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon szépen köszönöm a sok választ és a sok tippet! :)
2012. márc. 11. 16:31
 16/18 anonim válasza:
92%
igen is használ a hulahopp karika. Tipikus...sosem használtátok, de nagyon jól tudtok mindent...
2013. aug. 22. 18:07
 17/18 anonim ***** válasza:
28 éve edzek, kicsit több tapasztalatom van kisgyerek!
2013. aug. 22. 18:09
 18/18 anonim válasza:
de a hulát próbáltad a 28 év tapasztalatod során?:)
2016. ápr. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!