A hulahopp karika izmosítja a hasat vagy csak a derekat karcsúsítja? Melyik a helyesebb, hatásosabb: ha terpeszbe vagy összezárt lábakkal/nagyon kis terpeszben csináljuk?
Nem jó sajnos egyik általad leírt hatásra sem.
Izmosításhoz hasprést és lábemelést ajánlok, karcsúsításhoz pedig aerob edzéseket és diétát.
Lábemelés legjobb függeszkedve.
Nincs helyi zsírégetés, így attól nem fogy a derekad, ha azt tornáztatod, vagy pörgetsz rajta karikát, így szálkásító diéta kell: [link]
Az oldalon még találsz további gyakorlatokat.
Az én hulahopp karikám is kicsit speciálisabb, mert az egész tömött, szóval az egésznek van egy kis súlya.
És amúgy azt mellékesen leírom még, hogy én nem szeretnék zsírtól megszabadulni, mivel nincs mitől megszabadulni. :) A hasam is izmos, de mégsem olyan amilyet szeretnék. Ez most hülyén fog hangzani, de nekem az "álomhas" szép izmos, oldalt van egy határa az izomnak. Az én hasam is izmos, mégsem látszik. Ezért szeretnék valami olyan gyakorlatot/gyakorlatokat, amivel elérem azt amit szeretnék. Ja és emellett a has mellett természetesen keskeny derekat, mert barátnőmnek kockás, izmos hasa van, de semmi dereka nincs. Egy kocka az egész hasa, az nekem pedig egyáltalán nem tetszik.
Ha gondoljátok tudok mutatni egy képet az "álomhasamról" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!