Szerintetek milyen a felsőtestem?
17 éves vagyok. 1,5 éve gyúrok. Kardiót nyomom folyamatosan. (71 kilóval kezdtem.)
MOST:
Kar: 37cm
Mellbőség: 110cm
Magasság: 185cm
Súly: 83kg
Nézd ne foglalkozz másokkal,a lényeg,hogy csináld tovább és jó lesz.
Tudom,hogy a has a legszarabb az egészben de én hetente 4-5 napot eddzek és minden egyes edzés legelején csinálok 300 hasprést (4X75)
Régebben én is csak 100-at csináltam de elkezdtem tömeget növelni és muszáj voltam emelni 300-ra mert így is jött föl zsír a hasamra de még így is jól kivehetőek a kockák :)
én két és fél hónap alatt híztam fel 9 kg-ot :)
Tömeget növeltem,viszont rajtam tényleg nem látszik a zsír,full vékony,szálkás vagyok :)
186cm
82 kg
Év elején egy szakítás megviselése miatt lefogytam 73 kg-ra és talpra álltam és elkezdtem keményen tömegelni,eddzeni :)
És az a vicc,hogy körülbelül csont és bőr vagyok még így is :) Elég horpadt a mellem és elég vékony a karom (37 cm nekem is) de nem érdekel ki mit mond,kőkeményen edzek tovább és neked is ezt tanácsolom,nyárra tökéletes tested lehet nembeszélve a jövő nyárról :)
A másik,hogy ne nagyon akarj tömegelni még mert megsúgom,hogy a csajok sokkal jobban szeretik azt a testalkatot ami most van neked mint az ilyen jobban kigyúrt testet,hidd el,tapasztalat ,már ha a tinicsajokat szereted :)
Én maximum 88 kg-nál megakarok állni és még rászálkásítani az így is véknya testemre,szerintem te is csináld azt,ez a testalkat 100X jobban bejön egy aranyos,tinicsajnak hidd el ,annyi hogy a hasadra még edzél és kardiozz még.
80 kg lenne az ideális nyárra,a kardiótól ,hasazástól és tinik kedvence leszel.
Ha suttyosítani akarod magad vagy ilyen gigász állat akarsz lenni akkor tömegelj 90-95 kg-ra azt utána szálkásíts egy fél-1 évet :)
Remélem segítettem és kitartás és ne add fel,jó ez
21/F
Olvasd el még egyszer amit írtam,nem azt írtam,hogy rám jött 9 kg izom hanem azt,hogy nem látszik meg rajtam,hogy zsírosodtam volna :))
Természetesen ennyi idő alatt nem jöhet fel 9 kg izom,gondolom ennek a legnagyobb része zsír de mint írtam hál istennek k'rvára nem látszik meg rajtam :) továbbra is ugyahogy kockás maradt a hasam ,és a többi testrészemen se látszik meg :)
"Amúgy meg nem akarok 100 kilós lenni nem a KIGYÚRT ÁLLAT testépítőknek akarok bejönni."
még szerencse, hogy soha az életben nem lennél még ha akarnál sem
Ki buzul? Azt hittem szakértőktől kapok véleményt/tanácsot. Ezért írtam fel. De helyete kaptam pár DEMOTIVÁLÓ sz4arságot tőletek . Ilyenekkel hogy 2 kg izom 2kg zsír ilyenekkel nem tudok mit kezdeni, mert úgy ahogy van hülyeség. Ha 1.5 év alatt felszedtem mondjuk 10 kg izmot és 2kg zsírt az teljesen jó szerintem. Pláne jó tanulás és ... mellett. KINYOMOK 90kg-t fekve 60kg-al gugolok 17,5 el bicepszezek váltva egyenesruddal 34kg... és Bodybulider.hu s edzéstevek alapján dolgozok heti 4x.
tolódzkodon 30x kinyomom magam egyhuzamban és 20x felhúzás is megy egyhuzamba.(ezek csak mellékesek mertnincsenek benn az edzéstervbe csak ugy mondom..) Az egyetlen probléma a kajálás lehet mert arra nem mindig figyelek oda de mostantól étrend szerint folytatom. Mondd meg légyszives mi a probléma ebben legalábbis innentől ?????
Ez mind jó és szép. Kár, hogy csak a 60 kilós guggolás látszik meg rajtad...
Most is itt rinyálsz b+. A korosztályodban nálad könnyebb srácok 200 kilókkal guggolnak, 150 kilókat nyomnak ki fekve.
nem ég a pofádon a bőr, ilyeneket beírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!