Szerintetek milyen a felsőtestem?
17 éves vagyok. 1,5 éve gyúrok. Kardiót nyomom folyamatosan. (71 kilóval kezdtem.)
MOST:
Kar: 37cm
Mellbőség: 110cm
Magasság: 185cm
Súly: 83kg
Ha egy csepp zsír se lenne rajtad, kicsit lapos kidudorodó kockák lennének a hasadon.
A két kép között annyi a külömbség hogy lebarnultál/égtél és felszedtél 2kg izmot meg 2kg zsírt látszatra.
figyu, most nem geczizésképpen, de nézd már meg a képeidet... szerinted másfél év edzés után ennyit kell "fejlődni"? ha fél kilót fejlődsz havonta, az is 9 kiló lenne ennyi idő alatt... Menj el egy henteshez, aztán nézd meg, az mennyi hús... Hol van az rajtad?
Tök ugyanúgy nézel ki, csak most vizesebb (hájasabb) vagy. Esküszöm, a before képen jobb a forma. nem vagy izmos, de legalább hájas, meg vizes sem.
Persze, biztos...
Ha egy csaj megkérdez, hogy hogy néz ki, mit válaszolsz? azt mondod, hogy kicsi a melle, meg szar a segge? vagy azt mondod, hogy jól néz ki? A rokonaid, meg a haverjaid nem akarnak megsérteni, ennyi. Másrészt meg, honnan a f@szból értenének ehhez?
Én viszont nem ismerlek, és leszarom a lelkivilágodat. Cserébe megmondom az igazat. Én vagyok a legőszintébb hozzád. Ha nem tetszik, az a te bajod. Mehetsz vissza a terembe, és folytathatod a pinalegyezést, aminek ezt a "fantasztikus" testet köszönheted. Vagy elkezdhetsz úgy edzeni, mint egy igazi férfi, és akkor úgy is fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!