Kyokushin vagy Wing Tsun?
Jelenelg Wing Tsunozok az edzés jó, nincs semmi baj vele, mégis szerintem tehetségem nincs hozzá ezért lehet nem erőltetem tovább, és azt szeretném tudni melyik jobb önvédelemre komolyan, milyen erőnlét kell a karatéhoz, esetleg hajlékonyság és milyen árba vannak általába az edzések/edzőtáborok és a vizsgák hogy és hol zajlanak le...
Hülyék ne írjanak, és azok se akiknek Pisti barátjuk 3 edzésen már volt és ő ebből mindent tud... Többieknek előre is köszönöm :)
Kedves Ismeretlen Testvérem! Én is Wing Tsun-ozok már vagy 2 éve; negyedik tanuló fokozatos vagyok a Gausz Si-Hingnél. Mire tanított téged a Si-Fu, a Si-Hing és az egész egyesület? Tarts ki a Wing Tsun mellett! gyakorolj többet otthon, ha kell naponta többször is! Nehogy elhagyd a Wing Tsunt! A Gausz Si-Hing egy idézetével zárnék: ,,Egy élet, egy harcművészet!"
Egy Ismeretlen Zala megyéből. (2 év Wing Tsun Kuen kung-fu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!