Hogy bírjam ki az edzőmet? :/
Figyelt kérdés
Olyan 2hónapja járok edzésre ebbe a csoportba, és az edző állandóan belém köt. Hátrányból indultam nem úgy mint a többiek, de olyanokért ordít le amikről nem tehetek. 1-2 ember szerint kiszúrt magának ! Hogy viseljem el ezt az edzőt ha több évig csinálni akarom még ezt a sportot?2012. márc. 6. 22:48
2/4 anonim válasza:
Óra után menj oda hozzá és kérdezd meg mi baja veled. Ha az a válasza, hogy semmi, nyugodtan mosolyogva mondd el neki, hogy Te azért fizetsz, hogy fejlődj, de a személyeskedés nem visz senkit előre. Ha tovább folytatja beszélj a vezetőséggel.
De most itt muszáj megjegyeznem, hogy az eszem megáll mi folyik ebben az országban. Itt a legtöbb ember fordítva ül a lovon?! Te fizetsz a szolgáltatásokért.. Az a dolga, hogy MOSOLYOGVA segítőkészen leadja az órát. Az én edzőm megjegyzi a nevünket, tudja kinek mi a fájós testrésze, és ha nem tudod normálisan megcsinálni, megmutatja hol rontod el.
3/4 anonim válasza:
Nincs lehetőség valahol máshol folytatnod? Máshová járni?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ebben a sportban kevés női csapat van, így legközelebbi hely azt hiszem Szegeden van, tehát olyan 2-3 óra buszozás oda. 17éves vagyok, és nem akarok minden nap buszozni ennyi időt, hogy mellette még a sulit is csináljam ! Női edzőm van és 15évvel idősebb csak nálam, így persze h sokan nem tisztelik hogy néhány emberre barátjukként tekint hisz velük jár bulizni meg ilyenek :/ Az rendben van hogy ha azért ordít le mert kezdő vagyok, de azért ha dicsérne néhány dologért amit jól csinálok örülnék neki ! Nálunk ha valaki lázas akkor is edzenie kell, neki csak az számít hogy diligáljon nekünk !! és azért az a havi 18ezer se az égből pottyan le :S
2012. márc. 8. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!