Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyni akarok! Hogy kezdjek...

Fogyni akarok! Hogy kezdjek neki? Részletes leírást, hogy milyen edzés és étrend segíthet? Jöhet privátba is. Fehérje port akarok venni, ez segít vagy hátráltat?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok kondiba, jó fizikumom van. Egyetlen gond, hogy van egy kis felesleg rajtam, amit nyárig szeretnék leadni.

Alapesetben nem látszódnak a kockák a hasamon pl. de ha felülést csinálok, akkor látszódik egy kicsit.

2012. márc. 6. 22:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
3 óránként egyél azért.
2012. márc. 13. 20:56
 22/27 A kérdező kommentje:

azt olvasom, hogy 2 óránként enni kell, keveset, naponta 5x. most akkor vagy délelőtt leszek nagyon éhes, vagy este, mert ez így 10-12órát fed le. ennél sokkal többet ébren vagyok.

sajnos már annyi mindent olvastam, hogy azt sem tudom mi van:S

komolyan veszem, de ennyi cikk közül nem tudom melyiknek lehet hinni,.

2012. márc. 13. 21:38
 23/27 A kérdező kommentje:

Montez elsősorban neked szól, de mindenki válaszát szívesen veszem.

az alábbi oldalon felsorolt étrend jó fogyáshoz? (reggelis résztől)

[link]

2012. márc. 16. 23:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Vannak benne jó gondolatok, de pár dologgal nem értek egyet.

Diétában én a banánt, barackot nem nagyon erőltetném és a főzelékeket, ártásokat sem.

A mennyiségek sem stimmelnek, mikor azt írja, hogy nőknek 300 g szénhidrát kell. Még tömegnövelésnél sem kell ennyi.

Fehérje kell 3g/testtömeg kg, szénhidrát (ch) pedig 2g/testtömeg kg. Ez nőknél 100-130 g ch kb.

Itt van egy kis segítség: [link]

2012. márc. 17. 06:14
 25/27 A kérdező kommentje:
okés, kösz, azért csak az étrendre gondoltam, mert amennyit olvastam tudom, hogy kg-onként kell meghatározni a szénhidrátot, fehérjét.
2012. márc. 17. 14:41
 26/27 anonim válasza:
Képzeljétek el,él fél kilót fogytam 3 nap alatt!És hogy?Vacsorára csak rizspufit ettem,és a nap bármelyik szakában tekertem a szobabiciklit.A főétkezéseknél se egyél nehezet,hanem csak könnyű ételeket.Mint pl.:a saláta.Nagyon keményen nyomtam a bringát,és nem engedtem egy sütinek sem!Nekem bevált!És még csak 12 éves vagyok!
2013. aug. 20. 09:45
 27/27 anonim válasza:
én 15 vagyok 164cm és 42kiló és én azt eszek amit akarok de nekem az a bajom h nem tudok hízni bármennyit is eszek és én a combomra akarok hízni de nem tudok bármit is próbálok..pedig sokat eszek..és ez szívás mert lehet hogy te örökölted vagy lassú az anyagcseréd az anyagcsere ellen nem tudsz semmitse csinálni.
2013. dec. 4. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!