Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek csinálhatok...

Szerintetek csinálhatok 15évesen kreatin kúrát?

Figyelt kérdés

2012. márc. 4. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

"Nem koxolt. Számos bizonyíték van erre, amit ti is átláttok majd, ha elolvassátok pl a könyvét."

Nekem pl megvan a könyve, de amit leír a könyvében, az nem bizonyíték. Olvastad pl Lee Haney könyvét? Ha igen, akkor azt is tudod mit ír a szteroidokról. Ő se koxolt volna? Vagy azt is elhiszed, hogy Jason Huh naturálként nyerte meg a NPC-t?

"Akkor még nem volt kox, csak kezdetleges növekedés serkentők, koránt sem veszélytelenek."

1935-ben már koleszterinből tesztoszteront állítottak elő. A testépítésben a 60-as évekre tehető a szteroidokat használók megjelenése. 1965-ben volt az első Mr Olympia, Arnold ekkor volt 18 éves és 5 évvel később megnyerte az első Olympia címét. Nem voltak ennyire jók a szteroidok mint ma, és nem is volt ennyiféle, de voltak és használták is őket. Növekedési hormont még nem használhattak, mivel az nem volt.

2012. márc. 4. 19:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Én igazából nem súlyzózóm hanem küzdősportolok 10éve.
2012. márc. 4. 22:54
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem kolléga, nem olvastad.... És éppen egy 15 éves emberkének ajánlasz kreatin kúrát... Te beszélsz a testzsírról nekem? mindegy...
2012. márc. 5. 11:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Mivel a kreatin egy természetes eredetű vegyület, ami megtalálható a húsokban és az emberi testben is, nyugodtan belekezdhet, ugyanis baja nem lesz tőle. Hatása sem ,de az csak mellékes.
2012. márc. 5. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem hiszem, hogy nekem írtál az utolsó hozzászólásodban, de szerintem te nem sokat lősz a témához. Miért is nem szabad kreatin kúrát csinálnia egy 15 évesnek, azon kívül, hogy fölösleges?

2012. márc. 5. 17:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Fölösleges. Ez volt a kérdése nem igaz? És ez a válasz! De gondolj bele, 15 évesen nincs értelme sem a tömegnövelésnek, sem a teljesítmény növelésnek... Punktum. Szorozzátok, leszarom. Én minden nap lejárok terembe, és a kreatin felfúj. Viszont látásra
2012. márc. 5. 18:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Attila te ugy vagy hulye ahogy vagy.

Kreatint alapbol termel a szervezet, de nm eleget, ezert szednek pluszba, bar egy ido utan amugy is megnone a termeles.

Arnold meg tudod mikor volt natural...

Mindegy a lenyeget elmondtam, h hulye vagy..

2012. márc. 5. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

Attila neked fogalmad sincs a kreatin funkciójáról.

2012. márc. 5. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Hadjad green tea, ne erőltesd.. ugyis hülye vagyok :) Nincs értelme itt most arrol ctrl+c ctrl+v-zzünk, hogy mi az a kreatin... Mindenki tanulmányozza magának rendesen... Te, kedves kérdező, nyugodtan kezd el a kreatin kúrád, de előtte tedd fel a kérdést magadak, hogy mi a célod.
2012. márc. 5. 23:09
 20/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem kell nekem bemásolnod semmit a kreatinról, elég ha csak elolvasod és rájössz, hogy nem fúj fel semmit.

2012. márc. 5. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!