GreenTea
"Nem koxolt. Számos bizonyíték van erre, amit ti is átláttok majd, ha elolvassátok pl a könyvét."
Nekem pl megvan a könyve, de amit leír a könyvében, az nem bizonyíték. Olvastad pl Lee Haney könyvét? Ha igen, akkor azt is tudod mit ír a szteroidokról. Ő se koxolt volna? Vagy azt is elhiszed, hogy Jason Huh naturálként nyerte meg a NPC-t?
"Akkor még nem volt kox, csak kezdetleges növekedés serkentők, koránt sem veszélytelenek."
1935-ben már koleszterinből tesztoszteront állítottak elő. A testépítésben a 60-as évekre tehető a szteroidokat használók megjelenése. 1965-ben volt az első Mr Olympia, Arnold ekkor volt 18 éves és 5 évvel később megnyerte az első Olympia címét. Nem voltak ennyire jók a szteroidok mint ma, és nem is volt ennyiféle, de voltak és használták is őket. Növekedési hormont még nem használhattak, mivel az nem volt.
GreenTea
Nem hiszem, hogy nekem írtál az utolsó hozzászólásodban, de szerintem te nem sokat lősz a témához. Miért is nem szabad kreatin kúrát csinálnia egy 15 évesnek, azon kívül, hogy fölösleges?
Attila te ugy vagy hulye ahogy vagy.
Kreatint alapbol termel a szervezet, de nm eleget, ezert szednek pluszba, bar egy ido utan amugy is megnone a termeles.
Arnold meg tudod mikor volt natural...
Mindegy a lenyeget elmondtam, h hulye vagy..
GreenTea
Attila neked fogalmad sincs a kreatin funkciójáról.
GreenTea
Nem kell nekem bemásolnod semmit a kreatinról, elég ha csak elolvasod és rájössz, hogy nem fúj fel semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!