Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez így égő konditeremben?

Ez így égő konditeremben?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyik barátnőmmel elkezdeni kondizni járni, de én még sose voltam eddig. És ráadásul nem is vagyok az a nagy sportember, kb nem csinálok semmit, ezért is szeretnék ezen változtatni. Csak kicsit tartok tőle, hogy megérkezek oda aztán mindenki bénának néz, mert nem birom annyi ideig csinálni a dolgokat, ahogy kéne...stb :D

Tudom, elég ostoba ez a kérdés, de azért mégis, szerintetek? Ti akik jártok oda rendszeresen lenézitek az ilyen embereket, vagy nem is érdekel, észre se veszitek?

Mondjuk a válaszoktól függetlenül mindenképp menni fogok, csak érdekelne. Köszi!

2012. márc. 3. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos rögtön úgy kell kezdeni, hogy menő vagy, olyan ez, mint az álláskeresés, mindenhova gyakorlat kell, de sehol nem adják meg a lehetőséget a pályakezdőknek, hogy megszerezzék a gyakorlatot. Szóval otthon előbb ki kell sportolnod magad, merhogy milyen hülyeség, hogy az járjon edzőterembe, aki sokat fejlődhetne tőle. Mifelénk aki mégis lejön kezdőként, azt puszta heccből megdobálják súlyzókkal meg fekvenyomógépekkel, és kacagás tölti be a légteret.

Amúgy ha nem csinálod nagyon balgán, a kutya sem fog foglalkozni veled. Max megkérdezik, hogy pl. ennél a gépnél mennyi van még hátra. Aztán ha azt mondod, amit egyszer itt olvastam, hogy mesélték, hogy "nemtom, fél óra", na akkor garantátlan hülyének néznek :D

2012. márc. 3. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nézek le senkit,mert edzeni megyek,nem másokat analizálni.csak a pultos csaj s.eggét szoktam lopva,azt képtelen vagyok megállni:-)

A gyakorlatokat szabályosan hajtsd végre,és ne terheld túl magad,ez a lényeg,nem fognak lenézni(hülyék mindenhol lehetnek,de nem valószínű,hogy bárki lenézne)

30/F

2012. márc. 3. 13:26
 3/4 *Glissade* ***** válasza:

Elvileg azért jársz konditerembe, hogy csak magaddal és a saját testeddel foglalkozz.

Szerintem az, hogy te mit "bénázol" ott senkit sem fog érdekelni.

Sőőt ha lány vagy, akkor még lehet hogy segíteni is fognak...

Inkább azokat szokták "kinézni" akik az átlagnál jobbak!

Bár nem voltam még teremben... csak tippeltem...

2012. márc. 3. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugi mindenki épp eléggé el lesz foglalva magával :)
2012. márc. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!